2016-08-15 17:11:07
Φωτογραφία για «ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!»
Δηλώσεις στα Πορτογαλικά ΜΜΕ έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Αντρέ Μάρτινς. 

Ο διεθνής Πορτογάλος είπε χαρακτηριστικά :

«Πηγαίνω σε μία μεγάλη ομάδα, όπου εκεί θα βρω έναν Πορτογάλο προπονητή και αυτό είναι το καλύτερο για μένα. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με όνομα στην Ευρώπη, ενώ έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους στην Ελλάδα. Αυτό μέτρησε πολύ για την απόφασή μου και θέλω να κατακτήσω και εγώ τίτλους με την ομάδα. Η Σπόρτινγκ είναι μία ομάδα που πάντα αγαπούσα και είναι στην καρδιά μου. Φυσικά και θα ήταν καλό να μείνω εκεί, αλλά έτσι είναι η ζωή και θα πρέπει να είμαστε συνηθισμένοι στις αλλαγές.

Την Πέμπτη (18/3) θα παίξουμε με την Αρούκα. Θα πάω εκεί να δω το παιχνίδι και στη συνέχεια θα ακολουθήσω την ομάδα στην Ελλάδα. Η Αρούκα είναι δυνατή όταν παίζει στην έδρα της και είναι πάντα δύσκολα τα παιχνίδια εκεί. Αλλά, νομίζω πως ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα να την αποκλείσει. Όμως, στα χαρτιά δεν κερδίζεις κάτι και θα πρέπει να το δείξεις στο γήπεδο».

Για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, είπε:

«Μου έκανε πολύ καλό η συμμετοχή με την εθνική, καθώς ήμουν χωρίς ομάδα και δεν είχα τη δυνατότητα να κάνω προπονήσεις. Όμως, αυτά τα τέσσερα ματς μέσα σε δέκα ημέρες μου έκαναν πολύ καλό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ