2016-08-15 16:43:09
Φωτογραφία για Στα χέρια πιάστηκαν ακροδεξιοί και αντιφασίστες στην πλατεία της Σπλάντζιας!
Στα χέρια πιάστηκαν ακροδεξιοί και αντιφασίστες Αναστάτωση στην πλατεία της Σπλάντζιας το βράδυ της Κυριακής, όταν λίγο μετά τις 11 λίγο έλειψε να γίνει πεδίο μάχης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον δύο άτομα, όπως αναφέρεται από θαμώνες, ο ένας φορώντας μπλούζα της Χ!υσής Αυγής, πέρασαν από την πλατεία και άρχισαν να έχουν φραστική αντιπαράθεση με μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων που βρίσκονται εκεί και κάθονταν σε κάποιο κατάστημα.

Παρά το ότι απομακρύνθηκαν από την περιοχή για να μην ανάψουν περαιτέρω τα αίματα, ο ένας εκ των δύο επέστρεψε στο σημείο, κρατώντας μία αλουμινένια διαφημιστική πινακίδα, την οποία και πέταξε προς το μέρος των αντιφασιστών.

Κάπου εκεί ξεκίνησε ο καβγάς και όπως μετέφερε στο parakritika.gr άνθρωπος που βρισκόταν στη Σπλάντζια και προσπάθησε να μπει στη μέση και να χωρίσει τις δύο πλευρές, εκσφενδονίστηκαν μέχρι και τραπεζοκαθίσματα!

Τελικά, με την παρέμβαση ψυχραιμοτέρων, τα πνεύματα ηρέμησαν, χωρίς να φτάσει στο σημείο η αστυνομία και οι ταραξίες απομακρύνθηκαν από την περιοχή.

Κι όλα αυτά, όπως μας είπε άλλος θαμώνας της πλατείας, μπροστά στα έντρομα μάτια τουριστών που βρίσκονταν εκεί.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ