2016-08-15 19:56:06
Φωτογραφία για ΕΧΕΙ... ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ Ο ΠΕΡΕΪΡΑ!
Μόνο… βελούδινη δεν θα είναι η λύση της συνεργασίας της Φενέρμπαχτσε και του Βίτορ Περέιρα, με την τουρκική ομάδα να αφήνει... αιχμές για τον Πορτογάλο τεχνικό, τον οποίο θα σύρει σε FIFA και CAS για... αντιεπαγγελματική συμπεριφορά!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του τουρκικού συλλόγου, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από την ομάδα, η οποία από την πλευρά της έλυσε μονομερώς τη συνεργασία μαζί του. Μάλιστα, όπως τονίζεται από τη διοίκηση της Φενέρ, οι επόμενες κινήσεις τους θα είναι να προσφύγουν σε FIFA και CAS, κατηγορώντας τον Περέιρα για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται πως στις 13 Αυγούστου, λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό από τη Μονακό στα προκριματικά του Champions League, ο Πορτογάλος τεχνικός έφυγε μόνος του από την Τουρκία, αφήνοντας στα... «κρύα του λουτρού» την ομάδα, ενώ την ίδια ημέρα έκανε άκρως δυσφημιστικές δηλώσεις για το σύλλογο.

Μόλις ένα χρόνο έκατσε στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε ο Βίτορ Περέιρα, όπου δεν πανηγύρισε ούτε έναν τίτλο, ενώ ξεκίνησε τη φετινή σεζόν με τον αποκλεισμό από τη Μονακό, στα προκριματικά του Champions League.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ