2016-08-16 10:55:15
Φωτογραφία για 10 πράγματα που μπορείς να πετάξεις απ' τη ντουλάπα σου γιατί δεν θα επιστρέψουν ποτέ στη μόδα [photos]
Αν σου αρέσει έστω και λίγο να μαζεύεις πράγματα, πιθανόν να μην μπορείς να αποχωριστείς ρούχα πολύ εύκολα. Δεν σε αδικούμε, αφού πώς μπορείς να πετάξεις κάτι που έχεις συνδέσει στιγμές και στιγμές με αυτό; Όταν όμως μιλάμε για το ριγέ καπέλο του μαφιόζου που ήταν -για κάποιο λόγο- μόδα το 2000, ε, ξέρεις οτι κάποια πράγματα δεν θα επιστρέψουν ποτέ στη μόδα.

Γι' αυτό, εμείς συγκεντρώσαμε 10 κομμάτια που πιθανόν να υπάρχουν στη ντουλάπα σου και δεν έχεις φορέσει εδώ και χρόνια, ούτε και θες.  Μπορείς να τα αποχωριστείς ελεύθερα γιατί σε διαβεβαιώνουμε πως για το καλό όλων δεν θα είναι ποτέ ξανά στιλάτα με τον οποιοδήποτε τρόπο.

1. Τζιν κολάν

Για να το ξεκαθαρίσουμε, δεν μιλάμε για τα jeggings που μοιάζουν με τζιν και έχουν αίσθηση κολάν, μιλάμε γι' αυτό το ελαστικό (συν λάστιχο στη μέση) έκτρωμα χωρίς τσέπες που έχει τα χειρότερα στοιχεία του τζιν και του κολάν, όλα σε ένα καθόλου κολακευτικό ρούχο.


Υπερβολικά χαμηλοκάβαλο

Υπήρχε μια στιγμή στην ιστορία που κάθε φορά που καθόσουν σιγούρευες πως το παντελόνι σου ήταν αρκετά χαμηλά για να φαίνεται το εσώρουχο. Σου πήρε 10 χρόνια να ξεσυνηθίσεις, μην κατρακυλήσεις πάλι.

3. Το παντελόνι της συνέντευξης

Κάποιος, κάποτε σε έπεισε πως χρειάζεται να έχεις ένα ρούχο 'επαγγελματικό' και χάλασες άπειρα χρήματα για ένα που σε κάνει να μοιάζεις βγαλμένη από κακή σειρά των 80s. Άφησέ το να φύγει.

4. Ριγέ καπέλο

Ειλικρινά;

5. Ψεύτικες τσάντες

Όχι μόνο δεν κοροϊδεύεις κανέναν, αλλά συμβάλεις σε μία ολόκληρη βιομηχανία εγκλήματος, εμπόριο σαρκός και παιδική εργασία.

6. Αυτές οι γόβες

Με το στρογγυλό μπροστινό κομμάτι, το κωνικό τακούνι και την κρυμμένη πλατφόρμα, αυτά τα παπούτσια υποτίθεται πως θα ήταν η εξέλιξη του κλασσικού τακουνιού με ενιαία σόλα. Μόνο που όχι.

7. Φόρμες που σε κάνουν να νιώθεις άρρωστη

Με όλα αυτά τα φανταστικά κομμάτια του athleisure trend εκεί έξω αυτή τη στιγμή, δεν είναι δύσκολο να βρεις ένα ζευγάρι φόρμες που να νιώθεις όμορφα όταν τις φοράς. Αν ντρέπεσαι να ανοίξεις μέχρι και στο ντελιβερά με τις φόρμες σου, ήρθε η ώρα να τις ξεφορτωθείς.

8. Peep-toe πλατφόρμες από φελλό

Όχι.

9. Αυτή η φούστα

Φορεμένη με σαγιονάρες-πλατφόρμες, piercing στον αφαλό και ανταύγειες-ντεκαπάζ αυτές οι φούστες είναι όσο boho είναι το κρασί από χάρτινο κουτί.

10. Ξεχειλωμένο, συρρικνωμένο τζιν μπουφάν

Με όλα αυτά τα υπέροχα, καλοφτιαγμένα και στιλάτα τζιν που υπάρχουν στην αγορά, δεν υπάρχει λόγος να έχεις στη ντουλάπα σου ένα φθηνό τζιν μπουφάν που θα έχει σκιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ