2016-08-16 12:56:24
Φωτογραφία για ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ... ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Ο ΟΜΑΡ!
Από τον Ολυμπιακό ποντάρουν πολλά στην επιστροφή του Ομάρ Ελαμπντελαουί που, όπως φαίνεται... δεν αργεί.

Ο Λεάντρο Σαλίνο αποχαιρέτησε, όπως σας έχουμε ενημερώσει, τη Δευτέρα τον Ολυμπιακό μέσω των social media και αποτελεί οριστικά παρελθόν από τους ερυθρόλευκους μετά από τρία χρόνια παρουσίας στο Λιμάνι.

Οι πρωταθλητές, αν δεν αποκτηθεί κάποιος δεξιός μπακ, θα πορευτούν με δύο παίκτες για τη συγκεκριμένη θέση. Υπάρχει ο Ντιόγκο Φιγκέιρας, ο οποίος μετά τον αποκλεισμό από την Χάποελ Μπερ Σεβά φάνηκε ότι είναι κοντά στην έξοδο, αλλά και ο Ομάρ Ελαμπντελαούι. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ο Γιάννης Μανιάτης, αν και τα τελευταία χρόνια παίζει στο κέντρο, όμως, όπως έχουμε αναφέρει, είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός ποντάρει πολλά, όπως είναι λογικό, στον Νορβηγό, που έχει να αγωνιστεί από την περασμένη Άνοιξη λόγω του προβλήματος στον αστράγαλο. Πάντως, δεν αργεί πολύ η επιστροφή του, αφού εκτιμάται ότι τέλη Αυγούστου θα είναι σε κατάσταση να ξεκινήσει προπονήσεις και σιγά-σιγά θα μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ενώ είναι υπέρ του το γεγονός ότι θα υπάρξει και διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων τον Σεπτέμβριο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ