2016-08-16 19:37:14
Φωτογραφία για ΧΑΝΕΙ ΤΟ FINAL FOUR Η ΠΟΛΗ!
Μπορεί να βρισκόμαστε στο κατώφλι της νέας σεζόν και επίσημη ανακοίνωση να μην υπάρχει ακόμη, όμως άπαντες έχουν εκλάβει ως δεδομένο ότι το προσεχές φάιναλ φορ και πρώτο της νέας εποχής στην Ευρωλίγκα, θα διεξαχθεί στην Πόλη και την Ulker Arena.

Πράγματι αυτό ήταν το σχέδιο του Μπερτομέου αυτό ήταν, με την Μόσχα να παίρνει την σκυτάλη από την Πόλη το 2018. Φαίνεται όμως ότι οι Μοσχοβήτες μάλλον θα… προηγηθούν, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SPORTIT η Κωνσταντινούπολη χάνει τη διοργάνωση του Φάιναλ Φορ και πλέον μεγάλο φαβορί για να την πάρει είναι η ρωσσική πρωτεύουσα!

Η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στην Πόλη το τελευταίο διάστημα έχει στείλει στα… ύψη τον βαθμό επικινδυνότητας, αρκετές ομάδες έχουν ήδη εκφράσει φόβους για το γεγονός ότι έχουν τέσσερα ταξίδια για την Πόλη στην κανονική περίοδο και η Ευρωλίγκα δεν θέλει να ρισκάρει και την διεξαγωγή του φάιναλ φορ εκεί με την παρουσία χιλιάδων επισκεπτών.


Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ήδη η FIBA ματαίωσε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα under 18 που ήταν να διεξαχθεί φέτος το καλοκαίρι στην Πόλη για τους ίδιους λόγους, ενώ και ο Ολυμπιακός κανόνισε όλα τα φιλικά του με τούρκικες ομάδες στην Ελλάδα, ενώ υπό κανονικές συνθήκες θα έκανε ένα ταξίδι στην Τουρκία όπως σχεδόν κάθε χρόνο.

Πλέον οι πιθανότητες να κρατήσει η Πόλη το φάιναλ φορ είναι απειροελάχιστες με την Ευρωλίγκα να έχει σχεδόν αποφασίσει οριστικά ότι η τελική φάση θα γίνει αλλού. Το νέο σπίτι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, εκτός αν υπάρξει νέα αλλαγή πλεύσης. Κάτι που συνηθίζει, άλλωστε, ο Μπερτομέου ΠΗΓΗ : sportit.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ