2016-08-16 19:56:10
Φωτογραφία για ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το SDNA από την Ιταλία, ο Ολυμπιακός δείχνει να... εγκαταλείπει την περίπτωση του Μαουρίτσιο, αφού οι απαιτήσεις της Λάτσιο κρίθηκαν πολύ υψηλές.

Παρά το όσα αντίθετα γράφονται σε Ελλάδα και Ιταλία για πολύ ζωηρό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και πολύ πιθανή την αίσια κατάληξη της υπόθεσης απόκτησης του Βραζιλιάνου στόπερ της Λάτσιο, Μαουρίτσιο η ιστοσελίδα έχει διαφορετικές... πληροφορίες.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα από πολύ έγκυρα ιταλικά χείλη, οι απαιτήσεις της Λάτσιο κρίθηκαν πολύ ακριβές από τον Ολυμπιακό, που όλα δείχνουν ότι εγκαταλείπει την περίπτωση του 28χρονου κεντρικού αμυντικού.

Όπως μεταφέρουν ιταλικές πηγές, στο τραπέζι έπεσαν δύο σενάρια και τα δύο όμως απορρίφθηκαν από τους ερυθρόλευκους. Η πρώτη περίπτωση αφορούσε τον ετήσιο δανεισμό του Βραζιλιάνου με loan fee κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ και οψιόν αγοράς 2 εκατομμυρίων ευρώ.


Το δεύτερο σενάριο αφορούσε απευθείας πώληση, όμως οι Ρωμαίοι δεν συζητούσαν καν το ενδεχόμενο να πέσουν κάτω από τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Σε όλα αυτά προσθέστε το βαρύ συμβόλαιο του Βραζιλιάνου αμυντικού (στην Λάτσιο αμείβεται με 700.000 ευρώ ετησίως, ποσό ακριβό για τα νέα οικονομικά δεδομένα των ερυθρόλευκων) που κάνει την απόκτηση του ασύμφορη με όσα υποστηρίζουν στο Λιμάνι.

Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός μάλλον στρέφεται σε άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνας του, έστω κι αν ο Μαουρίτσιο ήταν ένας παίκτης που πληρούσε τις προδιαγραφές που έχει ζητήσει ο Πάουλο Μπέντο για τον αμυντικό που θέλει να προσθέσει στα μετόπισθεν του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΧΑΝΕΙ ΤΟ FINAL FOUR Η ΠΟΛΗ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΧΑΝΕΙ ΤΟ FINAL FOUR Η ΠΟΛΗ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ