2016-08-18 18:45:53
Φωτογραφία για Η ιστορία Χανιώτη που πήγε στην Αμερική, έχασε την κόρη του αλλά άφησε αυτό!
Η Meizu είχε ξεκινήσει το τεχνολογικό της ταξίδι κατασκευάζοντας mp3 players πριν αρκετό καιρό Καθώς ο χρόνος περνούσε και οι πωλήσεις μεγαλώναν, η εταιρία επεκτάθηκε στον αναπτυσσόμενο τομέα των Smartphones και των ακουστικών. Σε κάθε περίπτωση,  η Meizu δείχνει να προσαρμόζεται στις εποχές και να σημειώσει άνοδο στα οικονομικά τις στοιχεία.

Τον τελευταίο χρόνο έχει πουλήσει πάνω από 20 εκατομμύρια smartphones και φέτος αναμένεται ότι αυτό το νούμερο θα ξεπεραστεί.. κατά πολύ. Το επερχόμενο Meizu Pro 7 δείχνει πολλά υποσχόμενο και θα παρουσιαστεί μέσα στον επόμενο μήνα. Το νέο smartphone δεν αποτελεί όμως την μόνη διάρρευση για την εταιρία, καθώς πριν καιρό είχαμε μιλήσει για το smartwatch που ετοιμάζει. Ο καιρός λοιπόν για το πρώτο smartwatch της Meizu έφτασε.

Η εταιρία παρουσίασε το νέο της smartwatch, με το όνομα Meizu Mix και μπορεί να βρεθεί στο κινέζικο Taobao
. Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, κυκλοφορεί σε δύο χρώματα, μαύρο και ασημί. Επιπροσθέτως το Meizu Mix θα έρθει με τρεις συνδυασμούς από λουράκια: τζιν, δέρμα και ατσάλι. Το μέγεθος του ρολογιού είναι 42 χιλιοστά, αλλά δεν διαθέτει ψηφιακή οθόνη! Παρόλο αυτά είναι έξυπνο, και διαθέτει αρκετά τεχνολογικά καλούδια που δικαιολογούν τον τίτλο: έξυπνο. Βέβαια η Meizu θέλει να πιστεύει ότι το γεγονός ότι το Mix μοιάζει με συμβατικό ρολόι, θα λειτουργήσει σαν selling point. Τέλος, το ρολόι διαθέτει Led ειδοποιήσεων, δόνηση και Sapphire Glass στο μπροστινό του μέρος.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ