2016-08-18 19:22:07
Φωτογραφία για Έργα ανάπλασης στο λιμάνι των Νέων Μουδανιών
Δύο  παρεμβάσεις στο χώρο του λιμανιού των Νέων Μουδανιών στη Χαλκιδική αναμένεται να υλοποιηθούν μέσα στο 2017 από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νέας Προποντίδας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστηκά  το halkidikifocus.gr, κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου εγκρίθηκε το ετήσιο πρόγραμμα δράσης, όπου εντάσσεται μία σειρά έργων στο χώρο ευθύνης του Λιμενικού Ταμείου.

Τα δύο κυριότερα έργα του προγράμματος αφορούν την ασφαλτόστρωση τμήματος της χερσαίας ζώνης του λιμανιού των Νέων Μουδανιών καθώς και την ανάπλαση του δυτικού θαλάσσιου μετώπου της πόλης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το σχεδιασμό, στο πλαίσιο του πρώτου έργου θα ασφαλτοστρωθεί όλος ο περιβάλλων χώρος του λιμανιού, θα γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις στα δίκτυα ύδρευσης και ηλεκτροδότησης ενώ θα εγκατασταθούν ηλεκτροφωτισμός και συστήματα πυρόσβεσης.

Όσον αφορά το έργο ανάπλασης της δυτικής πλευράς του θαλάσσιου μετώπου, πρόκειται για το τμήμα από την κεντρική προβλήτα μέχρι και τη μαρίνα της πόλης. Εκεί, αφού ξηλωθεί όλη η υφιστάμενη υποδομή θα γίνει νέα πλακόστρωση, θα τοποθετηθεί ηλεκτροφωτισμός, θα αντικατασταθούν τα παγκάκια και θα φυτευτούν δέντρα. Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στις 247.000 ευρώ.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ