2016-08-19 11:52:57
Φωτογραφία για Παντελής Παντελίδης: Είναι αλήθεια πώς υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας;
Ο θυμόσοφος λαός μας λέει ότι «Η μάνα του νεκρού έχει το ακαταλόγιστο». Και συμφωνώ. Ωστόσο η συγκεκριμένη μάνα, η μάνα του Παντελή Παντελίδη, δεν ανήκει σε εκείνες τις μάνες που η απώλεια του παιδιού της, την οδηγεί σε αδιέξοδα. Το αντίθετο.

Είναι μια γυναίκα πολύ δυναμική που μετά απο έξι μήνες είναι σε θέση να αποδείξει την αλήθεια. Την αλήθεια για το τί συνέβη εκείνη την ημέρα. «Εμένα ο Παντελής δεν πρόκειται να γυρίσει πίσω αλλά ορκίζομαι σε ότι έχω ιερό και πάνω απ όλα στην ψυχή του παιδιού μου ότι μέχρι να κλείσω τα μάτια μου θα ψάξω να βρώ την αλήθεια. Και όλες αυτές οι κυρίες και οι κύριοι θα πληρώσουν, όπως τους αξίζει» φέρεται να είπε χθές στο καφέ που διατηρεί η οικογένεια στη Νέα Ιωνία μιλώντας σε συγγενείς και φίλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο η ίδια αλλά κυρίως ο δικηγόρος της οικογένειας Μπάμπης Λυκούδης, συλλέγουν πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για την υπόθεση. Και η συλλογή αυτη αναμένεται να μετουσιωθεί σε νομικά επιχειρήματα όταν η υπόθεση φτάσει τελικώς στο ακροατήριο.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ