2016-08-19 12:03:10
Φωτογραφία για Αποτρόπαιο έγκλημα!  Ένας άνδρας ηλικίας 31 ετών δολοφόνησε και αποκεφάλισε τον μόλις 12 ετών ανιψιό του στη Χειμμάρα της Αλβανίας και εν συνεχεία περιφερόταν στην πλατεία του χωριού κρατώντας στα χέρια το κεφάλι του άτυχου παιδιού και επιδεικνύοντάς το στους σοκαρισμένους συγχωριανούς του.  Ο δράστ
Αποτρόπαιο έγκλημα!  Ένας άνδρας ηλικίας 31 ετών δολοφόνησε και αποκεφάλισε τον μόλις 12 ετών ανιψιό του στη Χειμμάρα της Αλβανίας και εν συνεχεία περιφερόταν στην πλατεία του χωριού κρατώντας στα χέρια το κεφάλι του άτυχου παιδιού και επιδεικνύοντάς το στους σοκαρισμένους συγχωριανούς του.

Ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται, φέρεται να αντιμετωπίζει χρόνια και πολύ σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ο Γιώργος ήταν ψυχικά διαταραγμένος και κυνηγούσε ζώα τα οποία σκότωνε και μετά έτρωγε ωμά κομμάτια τους» αναφέρουν στον eleftherotypos.gr άτομα τα οποία γνώριζαν τι συνέβαινε στο χωριό Παλάσσα της Αλβανίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 31χρονος σκότωσε τον 12χρονο με ένα «χαντζάρι» στην μέση του δρόμου και αμέσως μετά του έκοψε το κεφάλι και διέσχισε σχεδόν όλο το χωρίο με το κεφάλι του παιδιού στο χέρι.

Ο 12χρονος είχε πάει στο χωριό προ ημερών με του γονείς για τις καλοκαιρινές του διακοπές από την Ελλάδα οπού μένουν.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δανεικός στο Βέλγιο ο Γούτας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δανεικός στο Βέλγιο ο Γούτας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ