2016-08-19 17:33:18
Φωτογραφία για ΣΕΜΠΑ ΓΙΑ ΑΡΟΥΚΑ ΚΑΙ... ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ
Την άποψή του πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση μετά τη νίκη με 0-1 επί της Αρούκα, εξέφρασε ο Σεμπά.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη χάρη στο γκολ του Βραζιλιάνου και όπως ο ίδιος είπε σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ο Ολυμπιακός μπορεί να... «πατήσει» πάνω σε αυτό το γκολ και να πάρει αυτό που θέλει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη επί της Αρούκα: «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με αυτό το αποτέλεσμα, είναι πολύ θετικό για μας. Χάρη στον Θεό τα καταφέραμε».

Για την δική του απόδοση: «Είναι αλήθεια ότι έχω δουλέψει πάρα πολύ, έχω προσπαθήσει πάρα πολύ, πρώτον γιατί είχα επιθυμία να βοηθήσω την ομάδα μου και δεύτερον για να δώσουμε χαρά σε όλους τους φιλάθλους μας. Χάρη στον Θεό το καταφέραμε και είμαι χαρούμενος γι' αυτό».

Για την ρεβάνς: «Πιστεύουμε ότι η Αρούκα δεν θα έρθει πολύ διαφορετική στον Πειραιά, θα είναι λίγο πολύ το ίδιο. Ίσως λόγω του αρνητικού αποτελέσματος να προσπαθήσει να ανέβει λίγο, όμως είμαστε προετοιμασμένοι γι' αυτό και πιστεύουμε ότι έχουμε το πλεονέκτημα για να την αντιμετωπίσουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ