2016-08-20 01:04:29
Φωτογραφία για ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ Η... ΕΠΙΚΗ ΑΤΑΚΑ ΓΙΑ ΒΙΚΤΟΡ!
Την άποψή του πως το... λάθος με τον Βίκτορ, διορθώθηκε άμεσα, εξέφρασε σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο προπονητής του Άρη και πρώην παίκτης των ερυθρόλευκων, σχολίασε και τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αρούκα.

«Έπαιξε ένα παιχνίδι, ξέρουμε ότι έχει τα γνωστά προβλήματα και μία νίκη στην Ευρώπη πάντα βοηθάει. Πρέπει, όμως, να υπάρχει συνέχεια. Χρειάζεται ενίσχυση για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι αρμόδιοι το ξέρουν καλύτερα από εμάς, το έχει κάνει και παλαιότερα ο κ. Μαρινάκης, θα το κάνει και τώρα», ήταν τα λόγια του Αναστόπουλου στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 24 Radio 103,3», για να συνεχίσει.

«Ευτυχώς που αμέσως διορθώθηκε το λάθος με τον Βίκτορ, διότι αν Έλληνας προπονητής έκανε αυτά που έκανε ο Βίκτορ, με τον Φορτούνη έξω αριστερά και τον Τσόρι έξω δεξιά δε θα μπορούσε να περάσει έξω από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Δε γίνεται να παίζεις όλη τη χρονιά και να κάνεις πειράματα. Ο Ολυμπιακός προλαβαίνει να βελτιωθεί, αρκεί να γίνουν οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν. Δε θα τις υποδείξουμε εμείς, απλά λέμε την άποψή μας καλοπροαίρετα, διότι είμαστε άνθρωποι του ποδοσφαίρου, αγαπάμε το σπορ, θέλουμε να πάει μπροστά και να έχει κόσμο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ