2016-08-20 11:45:13
Φωτογραφία για ΜΑΡΤΙΝΣ : ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ!
Έτοιμος να ενισχύσει τον Ολυμπιακό το συντομότερο δυνατόν δήλωσε ο Αντρέ Μάρτινς, ο οποίος έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους ερυθρόλευκους.

Ενσωματώθηκε στον Ολυμπιακό ο Πορτογάλος μέσος, ο οποίος ανακοινώθηκε στις 8 Αυγούστου και είχε υποχρεώσεις με την Ολυμπιακή ομάδα της Πορτογαλίας στους Αγώνες του Ρίο. Ο Μάρτινς έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους ερυθρόλευκους και ενώ βρέθηκε στο πλευρό του Ολυμπιακού στο ματς με την Αρούκα για τα play off του Europa League.

Ο 26χρονος χαφ έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Olympiacos TV και εξέφρασε τη χαρά του που θα αποτελέσει μέρος της ιστορίας των πρωταθλητών Ελλάδος, ενώ δήλωσε έτοιμος να προσφέρει άμεσα.

Αναλυτικά μίλησε για:

-τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Ολυμπιακό, βλέποντας το ματς με την Αρούκα: «Είναι πολύ όμορφές και θετικές οι εντυπώσεις. Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι, σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο και μου άρεσε πολύ που είδα την ομάδα να παίζει. Είμαι πανέτοιμος να παίξω για την ομάδα του συντομότερο δυνατόν».


-το αν αποκτά επιπλέον κίνητρο, όντας σε ομάδα με μεγάλους στόχους: «Ναι, γνωρίζω ότι ήρθα σε μια ομάδα που είναι συνηθισμένη στο να κερδίζει τίτλους και ήρθα σε αυτόν τον σύλλογο γιατί μου αρέσει και θέλω να κερδίζω τίτλους. Θέλω να γίνω μέρος της ιστορίας του, αν αυτό είναι δυνατόν».

-το πόσο θετική είναι για τον ίδιο η συνύπαρξη του με τον Πάουλο Μπέντο: «Ναι, είναι πολύ θετικό το γεγονός για εμένα το ότι είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ ξανά με τον κ. Πάουλο Μπέντο στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας και στην προηγούμενη μου και θα είναι έτσι πιο εύκολη η προσαρμογή μου στον Ολυμπιακό, καθώς είναι η πρώτη φορά που παίζω εκτός Πορτογαλίας. Είναι κάτι λοιπόν που θα βοηθήσει στην προσαρμογή μου».

-το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο: «Ακόμα δεν είχαν την ευκαιρία, ούτε τη χαρά να βρεθώ στο γήπεδο του Ολυμπιακού, όμως έχω δει πολλά παιχνίδια στην τηλεόραση και έχω καταλάβει για πόσο θερμούς και ενθουσιώδεις φιλάθλους πρόκειται. Θέλω, λοιπόν να τους πω ότι τους χρειαζόμαστε πάντα, να βρίσκονται κοντά μας στο γήπεδο για να μας στηρίζουν και να μας βοηθάνε, γιατί μαζί τους θα είμαστε σίγουρα πιο δυνατοί».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ