2016-08-20 16:07:15
Φωτογραφία για Απίστευτο: Γέννησε στο αεροπλάνο! Το δώρο της εταιρείας στο νεογέννητο
Μια απίστευτη εμπειρία έζησαν όσοι βρέθηκαν στην πτήση της αεροπορικής εταιρείαςCebu Pacific από το Ντουμπάι για τη Μανίλα Στα μισά περίπου του ταξιδιού, μία έγκυος γυναίκα άρχισε να έχει δυνατούς πόνους και συνειδητοποίησε ότι τα νερά της έσπασαν δύο μήνες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία.

Το πλήρωμα του αεροσκάφους την μετέφερε στα μπροστινά καθίσματα, εκεί όπου δύο αεροσυνοδοί τη βοήθησαν να φέρει στον κόσμο την κόρη της. Ανάμεσα στους επιβάτες υπήρχαν και δύο μωρά, έτσι οι γονείς τους με χαρά προσέφεραν ρούχα και ό,τι άλλο ήταν απαραίτητο για το νεογέννητο.

Η μικρή Heaven, που πήρε το όνομα της ακριβώς επειδή γεννήθηκε στον ουρανό, μαζί με τη μητέρα της προσγειώθηκαν εκτάκτως στην Ινδία, προκειμένου να λάβουν την απαραίτητη ιατρική βοήθεια.

Επειδή είναι η πρώτη φορά που ένα παιδί γεννιέται σε αεροσκάφος της εταιρείας, η μικρή έλαβε ως δώρο 1 εκατ. μίλια για να ταξιδεύει δωρεάν σε πτήσεις του εσωτερικού και του εξωτερικού τόσο η ίδια, όσο και η οικογένειά της. Επίσης, επειδή η πρώτη χώρα στην οποία προσγειώθηκαν ήταν η Ινδία, θα μπορεί εάν το επιθυμεί να αποκτήσει ινδική υπηκοότητα.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ