2016-08-20 22:51:07
Φωτογραφία για Can-Am Maverick X3, το απόλυτο παιχνίδι για το χώμα
To X3 είναι ένα UTV (ή όχημα Side by Side) που μπορεί να κινηθεί σε κάθε έδαφος Έχει ένα πλαίσιο από σωλήνες διαμέτρου 47 mm και κινείται από ένα 3κύλινδρο μοτέρ τούρμπο 900 κυβικών που αποδίδει 156 PS/7.500 rpm και ροπή 15,7 kgm/7.000 rpm.

H κίνηση μεταδίδεται και στους 4 τροχούς μέσω ενός γρήγορου κιβωτίου και το buggy κάνει το 0-60 mph (0-96 km/h) σε μόλις 4,9”.

Όλα τα λεφτά σε τέτοια οχήματα είναι όμως η ανάρτηση – κι εδώ η Can-Am έχει βάλει τα δυνατά της. Στην κορυφαία έκδοση X RS του Maverick, οι διαδρομές των τροχών φτάνουν τα 56 cm μπροστά και τα 61 cm πίσω (!) χάρη σε πλήρως ρυθμιζόμενα αμορτισέρ της FOX. Όμως και οι φθηνότερες εκδόσεις έχουν 51 cm διαδρομές, ταπεινώνοντας και το πιο ικανό τζιπ.

Καθώς το Maverick X3 δεν έχει άδεια για να κυκλοφορεί στο δρόμο, δεν μπορεί να θεωρηθεί ανταγωνιστής του Ariel Nomad, αν και μοιάζει σε πολλά με αυτό.

Έχοντας όμως μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος από το Nomad, θα πρέπει να είναι ακόμα πιο ικανό εκτός δρόμου. Και καθώς αναμένεται να έχει και πολύ χαμηλότερη τιμή, θα είναι σίγουρα πολύ καλύτερο ως παιχνίδι για το χώμα και τους αμμόλοφους.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
KANEI ΤΟ... ΜΠΑΜ Ο ΘΡΥΛΟΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
KANEI ΤΟ... ΜΠΑΜ Ο ΘΡΥΛΟΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ