2016-08-21 00:57:56
Φωτογραφία για ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ... ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΓΙΑΝΓΚ!
Ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στις πρώτες προπονήσεις του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, ήταν ο Πάτρικ Γιανγκ.

Ο Αμερικανός, άλλωστε, έχασε το μεγαλύτερο μέρος της περσινής σεζόν, λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Ένας τραυματισμός, όμως, που ανήκει πλέον στο παρελθόν Ο θηριώδης σέντερ των ερυθρόλευκων έδωσε κανονικά το παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και αυτό που παρατήρησαν οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδος ήταν η βελτίωση στην οποία βρίσκεται το πόδι του, σε σχέση με το ξεκίνημα του καλοκαιριού.

Ο Γιανγκ, άλλωστε, δούλεψε πάρα πολύ όλο το καλοκαίρι, ώστε να βρίσκεται σε... φουλ ρυθμό στο ξεκίνημα της σεζόν και να είναι έτοιμος, μόλις ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις των πρωταθλητών. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο 24χρονος σέντερ δοκίμασε αρκετά σουτ από μέση και μακρινή απόσταση, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "superbasket.gr".

Από την πλευρά τους, πάντως, οι ερυθρόλευκοι δεν βιάζονται για την περίπτωσή του. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι συνεργάτες του αναμένεται να δουλέψουν αρκετά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με τον Αμερικανό, ώστε να μπει σταδιακά σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό και ο Ολυμπιακός να αποκτήσει ένα ακόμα σημείο αναφοράς... εντός παρκέ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ