2016-08-21 12:07:34
Φωτογραφία για ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Κλεισμένος είναι ουσιαστικά ο Μάρκο Μαρίν (δείτε τον σε βίντεο) από τον Ολυμπιακό όπως έγινε το βράδυ του Σαββάτου.

Ο Γερμανός εξτρέμ αναμένεται να έρθει σήμερα  στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Θρύλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες μιλούν για κανονική μεταγραφή και όχι για δανεισμό του παίκτη από την Τσέλσι.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, αγωνίζεται στα άκρα, ξεκίνησε την καριέρα του στην Γκλάντμπαχ, προτού πάρει μεταγραφή το 2009 στη Βέρντερ Βρέμης, όπου έπαιξε για τρία χρόνια και... έκανε όνομα. Οι τότε εμφανίσεις του 27χρονου σήμερα Μαρίν, έφεραν το καλοκαίρι του 2012 την μεταγραφή στην Τσέλσι έναντι 10 εκατ. ευρώ.

Ο Μαρίν πάντως δεν «κόλλησε» ποτέ στους "μπλε" του Λονδίνου  με αποτέλεσμα η Τσέλσι να τον δανείζει πότε στη Σεβίλλη (γεμάτη σεζόν ενώ πήρε και το Europa League το 2014), Φιορεντίνα, Άντερλεχτ και πέρσι Τραμπζονσπόρ. Τα δικαιώματά του ανήκουν ακόμα στην Τσέλσι αφού είχε υπογράψει πενταετές συμβόλαιο. 

Ο Μαρίν είναι 16 φορές διεθνής με την εθνική ανδρών (είχε στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης με την Κ-21) και πέρσι στην Τουρκία είχε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας δύο γκολ και μοιράζοντας πέντε ασίστ.

Ξεχωρίζει για την πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση, αλλά και την ταχύτητά του. Παίζει κυρίως στα «φτερά», ενώ έχει αγωνιστεί και σαν "δεκάρι".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ