2016-08-22 13:41:08
Φωτογραφία για Τα μικρά μυστικά των υπερπαραγωγικών γυναικών
Θέλεις πολύ να μοιάσεις σ' εκείνη τη φίλη σου που πάντα επιτυγχάνει να φέρει σε πέρας όλες τις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς της, χωρίς να αγχώνεται ή να βγαίνει εκτός προγράμματος, αλλά νομίζεις ότι είναι ακατόρθωτο; Κακώς.

Η φίλη σου δεν είναι εξωγήινος, πράγμα που σημαίνει ότι δεν κάνει κάτι που εσύ να μην μπορείς. Προφανώς είναι μια πολύ παραγωγική γυναίκα, αλλά αυτό το προτέρημα του χαρακτήρα της το ενισχύει με κάποιο ή και περισσότερα από τα 7 παρακάτω μυστικά αυτού του είδους γυναικών.

1) Δεν ασχολείται ταυτόχρονα με πολλά πράγματα

Σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου του Stanford, οι άνθρωποι που καταπιάνονται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, δεν μπορούν να εστιάσουν την προσοχή τους σε όλα εξίσου. Επικεντρώσου σε ένα πράγμα τη φορά.

2) Λέει αρκετά συχνά "όχι"

Μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά όταν έχεις ήδη ένα σωρό εργασίες να τελειώσεις, πρέπει να μπορείς να βάζεις τα όριά σου.


3) Ειδικεύεται στην ανάθεση αρμοδιοτήτων

Από το να μοιράζει τις δουλειές του σπιτιού με τη/τον συγκάτοικο έως τα πεδία εργασίας για μία παρουσίαση από κοινού με ένα συνάδελφο στη δουλειά.

4) Δεν είναι τελειομανής

Οι παραγωγικοί άνθρωποι θέλουν να κάνουν τα πράγματα σωστά αλλά δεν είναι εμμονικοί με την τελειότητα, ούτε έχουν αγωνία και για την παραμικρή λεπτομέρεια, καθώς αυτό θα καθυστερήσει ολόκληρη τη διαδικασία.

5) Προσέχει τον εαυτό της

Η παραγωγικότητα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού. Να κοιμάσαι καλά, να προσέχεις τη διατροφή σου και να κάνεις κάποιο είδος άσκησης, ώστε να είσαι όσο το δυνατόν στα καλύτερά σου.

6) Δίνει σημασία στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα

Δε σημαίνει ότι όποιος δουλεύει περισσότερο, τα καταφέρνει στο τέλος και καλύτερα. Η παραγωγικότητα δεν έχει να κάνει με τον χρόνο που επενδύεις στο καθετί, αλλά με την προσπάθεια και την αφοσίωση που επιδεικνύεις σε όσο χρόνο και αν διαθέσεις.

7) Συναγωνίζεται τον εαυτό της, όχι τους άλλους

Όπως δεν είναι τελειομανής, έτσι και δεν αξιολογεί τον εαυτό της με βάση τους άλλους. Κάνει την προσπάθειά της, χωρίς να την απασχολεί τι κάνουν οι γύρω της.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ