2016-08-23 23:52:08
Φωτογραφία για Όλα όσα δεν γνωρίζες για τον Usain Bolt [video]
Σε περίπτωση που δεν άνοιξες καθόλου την τηλεόραση για να δεις Ολυμπιακούς, να σε ενημερώσουμε πως το φαινόμενο Usain Bolt έκανε την εμφάνιση του και στους φετινούς Αγώνες. Παίρνοντας «για το σπίτι» τρία χρυσά μετάλλια (σ.σ.: 100μ., 200μ. και σκυταλοδρομία 4x100), ο Usain Bolt αύξησε το σύνολο των χρυσών Ολυμπιακών του μεταλλίων σε 9.

Και αν νόμιζες ότι είναι μόνο αυτά που τον κάνουν ξεχωριστό, ρίξε μια ματιά στις πιο ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον γρηγορότερο άνθρωπο στον κόσμο.

Το junk food δεν του έριξε ποτέ την απόδοση

Συγκεκριμένα, αν τα Ολυμπιακά μετάλλια του Usain σου φαίνονται αδιανόητα, περίμενε ν' ακούσεις για το ρεκόρ του σε μπουκιές κοτόπουλου. Ο Usain, όταν βρέθηκε στο Πεκίνο για τους Ολυμπιακούς, δεν έδειξε να προτιμά ιδιαίτερα την ασιατική κουζίνα. Η λύτρωση του ήρθε με τις φτερούγες κοτόπουλου, όπου -για τις 10 μέρες που βρισκόταν εκεί- κατανάλωνε συνολικά 100 την ημέρα. Και παρ' όλο αυτό το junk food, έφυγε με 3 χρυσά μετάλλια.


Τον προπονούσε -περίπου- ο σκύλος του

Μεγαλώνοντας στο μικρό χωριό Coxheath της Τζαμάικα, ο -τότε- πιτσιρικάς Usain συνήθιζε να φεύγει από το σπίτι όταν έλειπε ο πατέρας του. Ο σκύλος του, Brownie, «προειδοποιούσε» τον Usain κάθε φορά που άκουγε τον ήχο της μηχανής του πατέρα του. Ήταν ο πρώτος αγώνας δρόμου για τον Usain Bolt όπου κάθε φορά -χάρη στο σκύλο του- έφτανε στο σπίτι πριν αντιληφθεί ο πατέρας του πως έλειπε.

Έχει ένα θέμα με τους καμεραμέν

Δεν θα πούμε πολλά. Μόνο πως τα segways είναι άχρηστα και δεν συμπαθούν πολύ τον Bolt. Το είδες αυτό φέτος;

Παραλίγο να χάσει την ζωή του σε αυτοκινητιστικό

Όπως έχει δηλώσει στην αυτοβιογραφία του, το 2009 ο Bolt οδηγούσε σε έναν αυτοκινητόδρομο της Τζαμάικα μαζί με φίλους. Μετά από μερικά αποτυχημένα drifts, το αυτοκίνητο έφυγε από τον δρόμο και έκανε αναποδογύρισε τρεις φορές προτού προσγειωθεί ανάποδα στο δρόμο. Το περιστατικό ήταν ένα καλό μάθημα για τον Bolt. Μέχρι και σήμερα πιστεύει ότι ο Θεός βρισκόταν στο πλευρό του.

Έχει υιοθετήσει έναν γατόπαρδο

Ο Bolt από το 2009, έχει ως κατοικίδιο ένα τσιτάχ που ακούει στο όνομα Lightning Bolt. Είναι ίσως το μοναδικό ζώο που μπορεί να υπερηφανευτεί ότι κερδίζει για πλάκα τον αθλητή σε αγώνα δρόμου.

Είναι πιο γρήγορος από ένα λεωφορείο

Δεν ξέρουμε πως τα καταφέρνει, αλλά ο Bolt μπορεί να προλάβει και να κατακτήσει σε χρόνο ένα λεωφορείο. Και αυτά δεν είναι εικασίες, αφού τα έβαλε με ένα λεωφορείο του Μπουένος Άιρες και κέρδισε.

Μπορεί μέχρι και να καρφώσει

Υποτίθεται πως για το τρέξιμο, το ύψος του είναι μειονέκτημα. Όχι όμως και στο μπάσκετ. Το βίντεο μιλάει από μόνο του.

Λατρεύει το Call of Duty

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό FHM, ο Bolt δήλωσε πως δεν μπορεί να πέσει για ύπνο αν δεν ρίξεις μερικές πιστολιές στο Call of Duty. Επιτέλους, ένας δικός μας άνθρωπος.

Οδηγεί ξυπόλυτος

Και πολύ καλά κάνει.

Ετοιμάζεται μία ακόμη ταινία για την ζωή του

Το νέο ντοκιμαντέρ θα είναι βασισμένο για την προετοιμασία και τις νίκες του στο Ρίο και θα φέρει τον τίτλο «I Am Bolt».
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ