2016-08-27 13:52:05
Φωτογραφία για ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΣΙΟΒΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο... ΠΟΓΙΕΤ!
Παρελθόν θα αποτελέσει ο Δημήτρης Σιόβας από τον Ολυμπιακό, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπέτις του Γκουστάβο Πογιέτ.

Έτοιμος να αποχωρήσει από το Λιμάνι είναι ο διεθνής αμυντικός, ο οποίος έχει αγωνιστεί μόλις μισή ώρα στη φετινή σεζόν, καθώς τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Χάποελ Μπερ Σεβά στο Καραϊσκάκη.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει φθάσει πρόταση για τον 28χρονο στόπερ, την οποία και αναμένεται να αποδεχθούν οι ερυθρόλευκοι. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το «Goal» η ομάδα που έχει χτυπήσει την πόρτα των ερυθρόλευκων είναι η Μπέτις του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογιέτ και φαίνεται ότι τα χρήματα που δίνει είναι... αρκετά καλά. Ο ίδιος ο παίκτης εμφανίζεται θετικός, όπως είναι λογικό, στο να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Οι Ισπανοί προσέλαβαν τον Ουρουγουανό τεχνικό το φετινό καλοκαίρι και στα δύο ματς που έχουν δώσει έως τώρα στην Primera Division στην τρέχουσα σεζόν, μετρούν μια ήττα (6-2 από την Μπαρτσελόνα) και μια ισοπαλία (0-0 με τη Λα Κορούνια).

Ο Σιόβας αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το 2012 και ενώ μέχρι τότε αγωνιζόταν στον Πανιώνιο, μετρά περισσότερες από εκατό συμμετοχές με τα ερυθρόλευκα και την περυσινή σεζόν έκανε 22 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, έξι στο Champions League και τρεις στο Κύπελλο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ