2016-08-27 14:40:33
Φωτογραφία για ΣΚΛΗΡΕΣ... ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΚΑΡΝΤΟΣΟ
Σκληρές είναι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την πλευρά του Καρντόσο, ενώ αναμένονται εξελίξεις εντός της ημέρας.

Ο Όσκαρ Καρντόσο συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες για να γίνει η επόμενη προσθήκη του Ολυμπιακού μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Ταρίκ Ελιουνούσι.

Για τον Παραγουανό επιθετικό, όπως σας ενημερώσαμε, κυκλοφόρησε η φήμη το μεσημέρι της Παρασκευής από τη μεριά του παίκτη, ότι κατευθύνεται προς Ελλάδα, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη τελικά. Δεν αποκλείεται όμως να σημειωθούν σήμερα ραγδαίες εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα. Ανάμεσα στις δύο πλευρές γίνονται... σκληρές διαπραγματεύσεις και προκύπτει αισιοδοξία από το Λιμάνι για αίσιο τέλος.

Το πρόβλημα δεν είναι η Τρανζοσπόρ, η οποία έχει συμβόλαιο μαζί του, καθώς η ομάδα της Τουρκίας δεν προβάλει αξιώσεις και παράλληλα φαίνεται ότι έχει... συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα χωρίσουν οι δρόμοι της με τον 33χρονο επιθετικό. Ο παίκτης προβλέπεται να πάρει 5 εκατομμύρια ευρώ από τον τελευταίο χρόνο της συνεργασίας του με τη νυν ομάδα του και θέλει να εξασφαλίσει ένα ποσό κοντά σε αυτά τα χρήματα, έστω και μέσω διετούς συμβολαίου που θα κλείσει με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όπως αναφέρει ο «Γαύρος».


Εκτιμάται ότι στις συζητήσεις που θα γίνουν σήμερα θα έρθουν πιο κοντά ο Ολυμπιακός και ο Καρντόσο και δεν αποκλείεται να μεταβεί σήμερα στη χώρα μας για να υπογράψει.

Με λίγα λόγια, ο παίκτης δεν είναι κλεισμένος, αλλά είναι πολύ πιθανό το θέμα να κλείσει εντός της ημέρας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ