2016-08-27 20:00:19
Φωτογραφία για Ραγίζει καρδιές! Το τραγούδι που έγραψε φίλη της αδικοχαμένης Ιωάννας Μίτσιγγα «Μακάρι να μπορούσα να δω το χαμόγελο σου...» [video]
Φίλη της νεαρής κύπριας, που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στην Καλιφόρνια θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματα της μέσω ενός τραγουδιού Το τραγούδι το έγραψε η ίδια, αναφέροντας αρχικά ότι δεν σκέφτηκε ποτέ ότι θα έγραφε ένα τέτοιο τραγούδι για κάποιον αλλά η καρδιά της έσπασε μπροστά στην τραγική είδηση ότι η φίλη της, χάθηκε σε ένα τέτοιο φοβερό τροχαίο.

Με αυτό τον τρόπο λοιπόν η ίδια θέλει να εκφράσει όσα νιώθει μετά το άκουσμα τις τραγικής αυτής είδησης.

To χρονικό του ατυχήματος

Η Ιωάννα Μίτσιγγα 19 ετών έχασε την ζωή της άδικα και πρόωρα σε αυτοκινητικό δυστύχημα που έγινε στο Λάνκαστερ της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με την Αμερικανική ιστοσελίδα theavtimes.com, το μοιραίο δυστύχημα συνέβη περίπου στις 20:30 το βράδυ του Σαββάτου (30/7) στην 40η Street West στο Newgrove Street.

Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι από το τροχαίο υπήρχαν δυο θύματα. Συγκεκριμένα όλα έγιναν όταν ο οδηγός ενός Toyota Prius 2003 βρισκόταν στην 40η Street West και έστριψε αριστερά για να κατευθυνθεί στην Newgrove Street.


Στην διασταύρωση το όχημα συγκρούστηκε στη δεξιά του πλευρά με μια μοτοσυκλέτα.

Ο επιβάτης του δεξιού μπροστινού καθίσματος ήταν η Κύπρια Ιωάννα Μίτσιγγα η οποία έχασε τη ζωή της όπως επίσης και ο οδηγός της μοτοσυκλέτας.

Η κηδεία της αδικοχαμένης Ιωάννας θα τελεστεί την ερχόμενη Τρίτη 30/8 στις 11 π.μ από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό. Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές στο Ο.Π.Α.Κ (Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου) και στο Κέντρο Ιατρική περίθαλψης.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ