2016-08-27 20:43:14
Φωτογραφία για ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ FIBA ΣΤΗΝ... ΜΠΑΡΤΟΝΟΒΑ! (ΡΗΟΤΟ)
Θέμα στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA έγινε η νέα παίκτρια του Ολυμπιακού, Κατερίνα Μπαρτόνοβα.

Η παγκόσμια ομοσπονδία αναφέρθηκε στην Τσέχα γκαρντ, η οποία θα αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα στο Eurocup και θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα της Ελένης Καπογιάννη να φτάσει ψηλά στην Ευρώπη.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«θα είναι μεγάλοι οι επόμενοι 12 μήνες για την Κατερίνα Μπαρτόνοβα, καθώς κοιτάει να ανεβάσει το επίπεδο του παιχνιδιού της στο Eurocup γυναικών μαζί με τον Ολυμπιακό για να μπορέσει να χτυπήσει και την κορυφή στο επόμενο Ευρωπαϊκό Γυναικών το 2017. Τώρα η 26χρονη, μπορεί να αισθάνεται ότι έχει την ευκαιρία να συνειδητοποιήσει στο ύψιστο σημείο τις ικανότητές της καθώς θα εξοικειωθεί παίζοντας με την κορυφαία Ελληνική ομάδα μαζί με την θρυλική Ευανθία Μάλτση.

Η Μπαρτόνοβα έχει ως σκοπό να φέρει ενέργεια κάτι που κάνει αρκετά καλά και η αέναη κίνηση και η ένταση θα αποτελέσουν ένα πολύτιμο καύσιμο για μια ομάδα, η οποία είναι γεμάτη με παίκτριες με εμπειρία. Η διεθνή γκαρντ έχει παίξει σε ομάδες υψηλού επιπέδου στην χώρα της, αλλά και στους ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου το 2012, το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2014 και ταυτόχρονα σε τέσσερις τελικούς γύρους Ευρωμπάσκετ Γυναικών.

Τώρα μπορεί μετά την Piestanske να ανοίξει τα φτερά της και να αγωνιστεί δίπλα σε ποιοτικές παίκτριες στην ελληνική πρωτεύουσα».

Δείτε το δημοσίευμα:
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ