2016-08-29 02:28:06
Φωτογραφία για Πως να σταματήσεις το WhatsApp να μοιράζει το νούμερο σου στο Facebook
Το διάσημο πρόγραμμα ανταλλαγής μηνυμάτων, Whatsapp ανακοίνωσε πολύ πρόσφατα ότι θα ξεκινήσει να μοιράζεται μερικά δεδομένα μας με το Facebook. Σε αυτά τα δεδομένα θα συμπεριλαμβάνεται και ο τηλεφωνικός αριθμός μας. Ο λόγος για τον συγκεκριμένο διαμοιρασμό είναι η βελτίωση των υπηρεσιών τους! Αναφέρει συγκεκριμένα:

“..ώστε να έχω μία καλύτερη εμπειρία σε ό,τι αφορά τις διαφημίσεις και τα προϊόντα του Facebook. Οι συνομιλίες και ο αριθμός του τηλεφώνου σας δεν θα εμφανίζονται στο Facebook, ανεξάρτητα από αυτή την ρύθμιση”

Το WhatsApp υπόσχεται ότι δεν θα πουλήσει ή μοιραστεί το τηλεφωνικό νούμερο μας με διαφημιστικές, αλλά αν και μόνο η ιδέα ότι ίσως αυτό κάποια στιγμή συμβεί, είναι η τυχερή σου μέρα! Μπορείς ακόμη να αλλάξεις την επίμαχη ρύθμιση και να εμποδίσει το  WhatsApp σε μοιραστεί τα πολύτιμά σου δεδομένα.

Υπάχουν δύο τρόποι για να πραγματοποιηθεί το παραπάνω. Ο πρώτος συμβαίνει αμέσως μετά την αναβάθμιση της εφαρμογής και συγκεκριμένα κάτω από τους νέους όρους και προϋποθέσεις. Αν δεν πατήσεις (όπως εμένα) τυφλά το “δέχομαι” και πατήσεις στο “περισσότερα”, θα συναντήσεις το “check box” που μπορείς εύκολα να το “ξετσεκάρεις”.


Αν όμως έχεις περάσει αυτό το στάδιο θα πρέπει απλά να πάς στις ρυθμίσεις κάτω δεξιά > Λογαριασμός > Αποστ. στοιχείων λογαρ. Από εδώ δεν έχετε παρά να σύρετε προς τα αριστερά το “check box”.

Δυστυχώς αφού έκανα την παραπάνω διαδικασία το “check box” χάθηκε και δεν μπόρεσα να αποσπάσω τα screenshots που ήθελα να σας δείξω, αλλά σας υπόσχομαι ότι όλα βρίσκονται εκεί που σας περιγράφω. Επίσης να αναφέρω ότι η έκδοση του Whatsapp που ξεκινά να στέλνει τα δεδομένα μας στο Facebook είναι η 2.16.9.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ