2016-08-29 17:44:18
Φωτογραφία για «ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΣΙΟΒΑ ΓΙΑ 3ετές ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ...»
Ισπανικό δημοσίευμα θέλει την Μπέτις να... αισιοδοξεί για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Δημήτρη Σιόβα, με τον οποίο τα έχει βρει για... 3ετές συμβόλαιο.

Συγκεκριμένα η «diariodesevilla.es» αναφέρεται στο θέμα της μεταγραφής του διεθνή αμυντικού του Ολυμπιακού στην Μπέτις.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η ομάδα της Ανδαλουσίας τα έχει βρει σε όλα με τον Σιόβα για τριετές συμβόλαιο.

Το θέμα, όπως είναι γνωστό, έχει... κολλήσει στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού που αξιώνει 2.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του, έχοντας ήδη απορρίψει τα 1.600.000 ευρώ της αρχικής πρότασης.

Όπως, επίσης σημειώνεται στο δημοσίευμα, ο Σιόβας διαθέτει τα χαρακτηριστικά του κεντρικού αμυντικού που ψάχνει ο Πογιέτ και σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζονται είναι στην πρώτη θέση της λίστας, με τους Πολέντα και Τίσεραντ να είναι ακριβές λύσεις.

Επίσης στο δημοσίευμα γίνεται λόγος στην επιθυμία του παίκτη να... αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται και να αγωνιστεί σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως το ισπανικό.

Πάντως, οι πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το gazzetta.gr είναι αντικρουόμενες με όσα υποστηρίζουν οι Ισπανοί, μιας κι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδα,ς Μιγκέλ Τορεσίγια, εξέφρασε την... έκπληξή του για το πως προκύπτει το ενδιαφέρον για τον στόπερ των ερυθρόλευκων.

Βέβαια, δεν αποκλείεται να πρόκειται και για κίνηση τακτικής...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ