2016-08-29 19:22:17
Φωτογραφία για ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ... «ΠΑΙΧΝΙΔΙ» ΓΙΑ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΗ ΡΟΜΑ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ!
Τρεις μέρες πριν το φινάλε των καλοκαιρινών μεταγραφών και τα ανοιχτά... «μέτωπα» στον Ολυμπιακό παραμένουν πολλά τόσο για την ενίσχυση της ομάδας όσο και για τις αποχωρήσεις-πωλήσεις.

Ένα από αυτά είναι και το μέλλον του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος παρόλο που έχει ήδη φέρει δυνατές προτάσεις στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας περιμένει τις... αφίξεις για να προχωρήσει η πώλησή του.

Τα διάφορα δημοσιεύματα εδώ και μέρες θέλουν τις προτάσεις που έχουν φτάσει να κυμαίνονται από 9 έως 11 εκατ. ευρώ με τις Ζενίτ, Φιορεντίνα και Μπενφίκα να ενδιαφέρονται για τον Σέρβο μέσο του Ολυμπιακού.

Πάντως νεότερα δημοσιεύματα από την Σερβία βάζουν στο... «παιχνίδι» και τη Ρόμα που όπως τονίζεται αναζητά παίκτη για τη μεσαία γραμμή και εξετάζει σοβαρά (αν δεν έχει ήδη κάνει πρόταση…) την περίπτωση του ΣΜιλιβόγεβιτς.

Όπως και να έχει οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές για το μέλλον του "Μιλι" που είναι προς πώληση αλλά για να φύγει θα πρέπει να περιμένει να βρεθεί από τους ερυθρόλευκους ο... αντικαταστάτης του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ