2016-08-29 21:52:11
Φωτογραφία για Προσαγωγές για να βρεθούν οι ληστές ηλικιωμένων στο Ανήλιο
Με προσαγωγές υπόπτων και έρευνες προς κάθε κατεύθυνση, η Αστυνομία αναζητά τους τουλάχιστον δύο άγνωστους δράστες, που λήστεψαν ζευγάρι ηλικιωμένων στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής στο Ανήλιο.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο άγνωστοι, που είναι καλυμμένα τα πρόσωπά τους, έκαναν θόρυβο έξω από το σπίτι όπου βρισκόταν η 74χρονη ιδιοκτήτρια με τον 85χρονο σύζυγό της και όταν οι γυναίκα άνοιξε να δει τι συμβαίνει, μπήκαν στο σπίτι, άρπαξαν ένα μαχαίρι από την κουζίνα τους απείλησαν και τους χτύπησαν, ενώ τους ακινητοποίησαν δένοντάς τους χέρια και πόδια με χαρτοταινία και τους φίμωσαν για να μη φωνάξουν.

Στη συνέχεια οι ληστές έψαξαν όλο το σπίτι και έκλεψαν ποσό 1.000 € και τις βέρες τους, για να εξαφανιστούν στο σκοτάδι.

Οι δύο δράστες μιλούσαν Ελληνικά, ενώ οι ηλικιωμένοι κατάφεραν να λυθούν και να ειδοποιήσουν συγγενή τους.

Χθες το μεσημέρι το ζευγάρι ηλικιωμένων, που υπέστησαν και χτυπήματα, ένιωσαν αδιαθεσία και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο.

Η Αστυνομία κάνει προσαγωγές για τον εντοπισμό των ληστών, ενώ από πλευράς σήμανσης αναζητούνται όλα τα στοιχεία και τα πειστήρια που θα οδηγήσουν στην ταυτότητά τους.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ