2016-08-31 14:04:18
Φωτογραφία για ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ... ΙΣΠΑΝΙΑ Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ
Στο.... «ψάξιμο» ο Γιάννης Μανιάτης ώστε να βρει ομάδα την ύστατη στιγμή και να αποχωρήσει έστω και ως δανεικός από τον Ολυμπιακό! Μάλιστα, ο διεθνής μέσος φέρεται να περιμένει κάποια κίνηση από την Ισπανία.

«Τρέχει» για να βρει ομάδα την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου ο 29χρονος χαφ, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά πως δεν είναι στα βασικά πλάνα του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού και επιδιώκει να βρει τον νέο σταθμό της καριέρας και να κλείσει σε κάποια ομάδα έστω και ως δανεικός.

Ο διεθνής χαφ, ο οποίος αγωνίστηκε στη Σταντάρ Λιέγης στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν και φέτος αγωνίστηκε περίπου εξήντα λεπτά στο πρώτο ματς με την Χαποέλ Μπερ Σεβά και περίπου 40 στο δεύτερο, περιμένει πρόταση από Ισπανία όπως υποστηρίζει ο «Γαύρος».

Πριν δύο 24ωρα περίπου έγινε γνωστή η κινητικότητα από πλευράς Μονπελιέ για τον διεθνή χαφ, όπως σας ενημερώσαμε. Ο προπονητής της, Φρεντερίκ Χαντς, θέλει να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας του με έναν παίκτη που είναι καλός και στο ανασταλτικό κομμάτι και εξέτασε το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο Μανιάτης. Ωστόσο, δε σημειώθηκε εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ