2016-08-31 14:11:10
Φωτογραφία για Το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ έβγαλε  στο... ξέφωτο όσους φοβούνται τον Καραμανλή
Ο Αύγουστος που… διέψευσε τον Ουμπέρτο Έκο, αναφορικά με την παραγωγή ειδήσεων, μας προσέφερε μια μοναδική ευκαιρία για να επιβεβαιώσουμε πόσο χρήσιμα είναι πλέον τα social media για τη ζωή μας.

Εκεί, και κυρίως μέσω του Twitter, που παραμένει περισσότερο “πολιτικό” και στοχευμένο, βγήκαν στο… ξέφωτο όλα τα μέλη της “συμμορίας” που στηρίζει με πάθος την αθώωση του “κακουργηματία” (σύμφωνα με τη Δικαιοσύνη) Ανδρέα Γεωργίου, για το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ και την παραποίηση των στοιχείων του ελλείμματος που έδεσαν τη χώρα χειροπόδαρα στα Μνημόνια.

Για να το πούμε πιο… εύγλωττα, βγήκαν στο ξέφωτο όσοι φοβούνται τον Κώστα Καραμανλή. Όσοι τον φοβούνται ακόμη. Από τους ευεργετηθέντες από τον Κώστα Σημίτη και το διαχρονικό σύστημά του, που προσφέρει… επαγγελματική καταξίωση μέχρι και σήμερα, μέχρι τους λάτρεις του Γιώργου Παπανδρέου, τους γνωστούς “ακραιοφιλελεύθερους” με κοινωνική απήχηση πολύ κάτω από το 1%, και ορισμένους μοιραίους και μίζερους στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, που διαχρονικά έχουν συνδέσει την πολιτική περπατησιά τους με σκιές, σκελετούς στη ντουλάπα και “εκτροπές”.

Ίσως μάλιστα αυτό να ήταν και το μεγαλύτερο κέρδος του σκανδάλου ΕΛΣΤΑΤ-Γεωργίου. Έπεσαν οι μάσκες. Κάποια… κεφαλάκια σηκώθηκαν. Παραγνωρίζοντας και υποτιμώντας ότι… τους βλέπουμε, τους ακούμε, τους διαβάζουμε.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ