2016-09-01 10:11:13
Φωτογραφία για ΦΙΛΙΚΗ... ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ20 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο Μάλεμε των Χανίων η Κ-20 του Ολυμπιακού ηττήθηκε με 2-0 από την ανδρική ομάδα του Κισσαμικού. Οι δυο ομάδες ικανοποίησαν τους εκατοντάδες φίλους του ποδοσφαίρου που πήγαν στο γήπεδο και βοήθησαν για να συγκεντρωθούν χρήματα για το Αννουσάκειο Ίδρυμα Κισσάμου.

Ο Κισσαμικός προηγήθηκε στο 38' με τον Κίκε ενώ στο 44' ο Μεγαρίτης πιάνει δυνατό σουτ αλλά "μπλοκάρει" ο Λαζαρίδης. Ο Ολυμπιακός είχε καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 88' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βρουσάι αλλά ο Γκέκας απέκρουσε την μπάλα! Στις καθυστερήσεις του αγώνα (92') ο Σταθάκης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας σημείωσε μετά από τον αγώνα: "Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Κισσαμικού για την φιλοξενία και την ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Για εμάς είναι πάντα πρόκληση να παίζουμε με δυνατές ομάδες της Football League. Ήταν ένα καλό τεστ και διαπιστώσαμε αρκετά πράγματα για την ομάδα μας. Για εμάς στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι για το Πρωτάθλημα Super League K-20". Τον αγώνα παρακολούθησε και ο Διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης.


Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης (60’ Γκέκας), Παγώνης (71’ Τσερκέζος), Ραπτάκης (56’ λ.τρ. Παντελάκης), Σταθάκης, Κουρέλλας (88' Φυντικάκης), Σελινιωτάκης (88' Αντωνιάδης), Γκούμας (65’ Ενγκουέμ), Τιάγκο Σίλβα (63’ Πέεφ), Βλάχος, Κίκε (65’ Τσοντάκης), Μίλιτς (12’ λ.τρ. Μάντζης).

Ολυμπιακός Κ20 (Βασίλης Βούζας): Αγγελόπουλος, Μπέτσας (70' Αμπάρα), Πανάγου, Βατουσιάδης (57’ Γιανναράκης), Τσιμπούκας, Λάμπρου (60’ Χρήστου), Κουγιός (46’ Ξενιτίδης), Μεγαρίτης (65’ Κηπουρός), Καπετσής, Βρουσάι, Τασιούλης (46’ Αντωνόπουλος).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ