2016-09-01 12:58:06
Φωτογραφία για ΕΤΣΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ... ΤΗ ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΡΗΟΤΟ)
Ο Ολυμπιακός κέρδισε 2-0 τον Λεβαδειακό σε φιλική αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην οποία έκαναν ντεμπούτο οι Μάριν και Ελιουνούσι.

Σ’ ένα ματς στο οποίο έγινε το (ανεπίσημο) ντεμπούτο δύο μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας μας και πιο συγκεκριμένα των Μάρκο Μάριν και Ταρίκ Ελιουνούσι, ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Λεβαδειακό με 2-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε φιλική αναμέτρηση.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο αλλά και όσοι είδαν το ματς από την τηλεόραση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολύ ωραίες ενέργειες τόσο από τους νέους μας ποδοσφαιριστές όσο και από τους υπόλοιπους.

Αν και φιλικό οι ερυθρόλευκοι είχαν κέφια και «έβγαλαν» ωραίες φάσεις με συνέπεια να χειροκροτηθούν από τον κόσμο ουκ ολίγες φορές. Χαρακτηριστικό είναι πως με τη συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου ο Θρύλος είχε 7 τελικές προσπάθειες, με τις 5 εξ’ αυτών στον στόχο, και ο φιλοξενούμενος απολύτως καμία.


Ο προπονητής μας, Πάουλο Μπέντο, παρέταξε την ομάδα με τον Λεάλι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Ντε Λα Μπέγια, Ρέτσο, Μποτία και Φιγκέιρας. Στον άξονα βρέθηκαν οι Ζντιέλαρ, Μάρτινς και Ντομίνγκεζ ενώ στα άκρα οι Μάριν και Ελιουνούσι. Προωθημένος στην επίθεση ήταν ο Σεμπά.

Παρότι ο ρυθμός έπεσε κάπως, ύστερα και από τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στο β' μέρος, ο Ολυμπιακός ικανοποίησε τον κόσμο του και σ' αυτό το διάστημα και ακριβώς στο φινάλε του αγώνα έκανε το 2-0 με τον νεαρό και άκρως ταλαντούχο Ανδρούτσο. Στα θετικά του φιλικού ότι αγωνίστηκαν στο φινάλε και πήραν χρόνο συμμετοχής και οι επίσης ταλαντούχοι Νικολάου και Φουάσης από την Ακαδημία μας.

Το «φιλμ» του αγώνα:

1’ Πριν καλά καλά συμπληρωθεί το 1ο λεπτό ο Τσόρι φτάνει απειλητικά απέναντι από την εστία του Λεβαδειακού, όμως ο Μοσχονάς απέκρουσε.

3’ Νέα καλή στιγμή για την ομάδα μας με τον Φιγκέιρας να σεντράρει ωραία από δεξιά και τον Σεμπά να πετάγεται στο πρώτο δοκάρι και να πιάνει την κεφαλιά αλλά ήταν ξανά σε ετοιμότητα ο Μοσχονάς και απέκρουσε εξ’ επαφής σε κόρνερ.

18’ Ωραίο δεξί μακρινό σουτ του Τσόρι, αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ ο Μοσχονάς στην αριστερή γωνία.

22’ ΓΚΟΛ! Το 1-0 για τον Θρύλο με αυτογκόλ του Τριποτσέρη. Προσπαθώντας να μην επιτρέψει τη μπάλα να φτάσει στον Σεμπά, ύστερα από ωραία κάθετη του Μάρτινς, την έστειλε με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά στα δίχτυα της ομάδας του Λεβαδειακού.

32’ Ο Σεμπά βγάζει έξοχη διαγώνια πάσα στη μεγάλη περιοχή του Λεβαδειακού όπου ο Ντε Λα Μπέγια κινήθηκε στο 2ο δοκάρι και έκανε τη σέντρα-σουτ με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ από την άλλη πλευρά.

54’ Ο Ντε Λα Μπέγια «τρυπώνει» ξανά στην αντίπαλη περιοχή διαγώνια και αριστερά και πιάνει κεφαλιά για να στείλει τη μπάλα άουτ.

68’ Κεφαλιά του Μποτία από τη μικρή περιοχή, η μπάλα περνάει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

90+4' ΓΚΟΛ! Ο Ντομίνγκεζ έβγαλε την σέντρα από δεξιά, κι αφού η μπάλα πέρασε και από τον Φιγκέιρας, στην πορεία της βρέθηκε ο Ανδρούτσος, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να γράφει το 2-0 με υπέροχο τελείωμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία (78' Φουάσης), Ρέτσος, Ντε Λα Μπέγια (70' Νικολάου), Ζντιέλαρ (64’ Καμπιάσο), Μάρτινς (76’ Ανδρούτσος), Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Μάριν (60’ Πάρντο), Σεμπά.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Μοσχονάς, Μουλόπουλος, Μιλιάζες, Ουόν, Τριποτσέρης, Μαχαίρας, Καλτσάς (60’ Παππάς), Σένκα (60’ Βασιλείου), Γιακουμάκης, Μάντζιος, Καραχάλιος (68’ Μάγκας).

ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2 - 0 * 31/8/2016 * 20.00

ΓΗΠΕΔΟ: «Γ. Καραϊσκάκης»

ΣΚΟΡΕΡ: 22’ αυτ. Τριποτσέρης, 90+4' Ανδρούτσος / -

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αν. Παππάς (Αθηνών)

ΒΟΗΘΟΙ: Χρ. Ακρίβος (Αθηνών), Αν. Φωτόπουλος (Αθηνών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: - / 64’ Τριποτσέρης

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: - / -

ΔΟΚΑΡΙΑ: - / -
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ