2016-09-02 01:56:07
Φωτογραφία για Instagram:Έρχεται το zoom σε φωτογραφίες και βίντεο
Ναι πλέον μπορείτε να κάνετε zoom στο Instagram σε φωτογραφίες και βίντεο που έχουν ανέβει στην υπηρεσία. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό το περιμέναμε αρκετό καιρό καθώς η αλήθεια είναι πως χρειαζόταν!

Το Ιnstagram αναφέρει ότι το νέο χαρακτηριστικό θα κυκλοφόρησε για πρώτη φορά με την εφαρμογή του iOS .

Προβολή εικόνας στο Twitter

Πάντως, με την τελευταία αναβάθμιση του λογισμικού σε iPhone συσκευές το τεχνικό χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο για όλους τους χρήστες του Instagram. Επιβεβαιώνεται επίσης η διαθεσιμότητα της αναβάθμισης και στο κυπριακό App Store!

Όπως φαίνεται το Ιnstagram αρχίζει τελικά να διαμορφώνει την πλατφόρμα του για πιο σοβαρούς φωτογράφους και όχι μόνο για μέλη των social media. Οι πολλαπλές αναλογίες  θα σας βοηθήσουν να μοιράζεστε και να δείτε εικόνες καλύτερα, ενώ το zoom θα σας εμφανίζει λεπτομέρειες.

H εφαρμογή του Ιnstagram θα εξακολουθεί να σας αφήνει να περιστρέψετε το τηλέφωνό σας για να δείτε εικόνες τοπίων, ακόμα και τώρα που μπορείτε να κάνετε zoom σε αυτές. Φυσικά θα χρειαστεί κάποια αναβάθμιση στο μέγιστο πλάτος των 1080 pixels.

Όσο για τους χρήστες του Android θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα για το νέο zoom χαρακτηριστικό. Σύμφωνα με την εταιρεία θα κυκλοφορήσει «μέσα στις επόμενες εβδομάδες.»  Βέβαια δεν υπάρχει καμία αναφορά για τους χρήστες των Windows τηλεφώνων.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ