2016-09-03 00:00:11
Φωτογραφία για Τρελή ατάκα Μελισσανίδη για την εγκληματική οργάνωση που άναψε τα αίματα
Λίγο έλειψε να τιναχθεί στον αέρα η συνάντηση για το πρωτάθλημα με μια απίστευτη ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη Ο Βασίλης Βέργης αποκαλύπτει τρομερές ατάκες που ακούστηκαν στη σημερινή συνάντηση στο γραφείο του Σταύρου Κοντονή, από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον υφυπουργό Αθλητισμού αλλά και τον Αλέξη Κούγια.

 Ενα μεγάλο μπράβο. Είσαι γίγαντας υπουργός και θέλεις πραγματικά να φτιάξεις το ποδόσφαιρο»!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του στο γραφείο του Σταύρου Κοντονή, ενώπιων όλων των παραγόντων των ΠΑΕ όταν ο υφυπουργός Αθλητισμού τους ενημέρωσε για την επιστολή Κουτσουκούμνη στην ΕΠΟ και τους ζήτησε να αποστείλουν με τη σειρά τους αίτημα στην Παγκόσμια Συνομοσπονδία να… επανέλθει στη χώρα μας και να λύσει οριστικά το μέγα πρόβλημα της διαιτησίας.

Λίγο νωρίτερα πάντως, απειλήθηκε «επεισόδιο» καθώς το «αφεντικό» της ΑΕΚ απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο του Ατρομήτου Ευάγγελο Μπαταγιάννη (ο οποίος είχε αναρωτηθεί ποιος είναι ο θεσμικός ρόλος της παρουσίας του κ. Μελισσανίδη στη συνάντηση) είπε: «Να μην μιλάνε οι παραφυάδες της «Εγκληματικής Οργάνωσης»…».


Ο κ. Μπαταγιάννης διαμαρτυρήθηκε έντονα ότι ο κ. Μελισσανίδης «μας προσβάλλει» αλλά με την παρέμβαση του κ. Κοντονή τα πνεύματα ηρέμησαν.

Κοντονής: «Θείο δώρο η επιστολή Κουτσοκούμνη»

Από την πλευρά του ο Σταύρος Κοντονής, ανάμεσα στα άλλα χαρακτήρισε «θείο δώρο» την επιστολή του Κωστάκη Κουτσοκούμνη και απευθυνόμενος στους παράγοντες είπε ότι είναι η τελευταία μεγάλη ευκαιρία για να δοθεί πραγματική λύση στο τεράστιο πρόβλημα της διαιτησίας. Ο υφυπουργός Αθλητισμού ζήτησε από τους παράγοντες των ομάδων να συμβάλλουν σε αυτό στέλνοντας επιστολή-αίτημα στη ΦΙΦΑ ώστε στις αρχές της εβδομάδας να επιστρέψουν στην Αθήνα ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης με το κλιμάκιο της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας και της ΟΥΕΦΑ και να βάλουν τη σφραγίδα τους στις μεγάλες διαιτητικές αλλαγές.

Η συντριπτική πλειονότητα των ομάδων συμφώνησε κι έτσι θα προχωρήσουν στην επιστολή προς την ΦΙΦΑ και τον κ. Κουτσοκούμνη.

Κούγιας: «Οι… τραχανοπλαγιάδες της ΕΠΟ»

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε και μία ατάκα του Αλέξη Κούγια: «Δέκα τραχανοπλαγιάδες της ΕΠΟ καθορίζουν τη ζωή μας» είπε το αφεντικό της ΠΑΕ Λάρισα δείχνοντας ότι πλέον η πλειοψηφία των ΠΑΕ δεν αντέχει να καθορίζεται η μοίρα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου από τις… ορέξεις των (συγκεκριμένων) παραγόντων της ΕΠΟ.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ