2016-09-07 13:13:15
Φωτογραφία για Μπαράζ τροχαίων στο Βόλο
Τρία τροχαία έλαβαν χώρα τη Τρίτη στο Βόλο, τα δύο προφανώς λόγω των συνθηκών που επικρατούσαν στους δρόμους λόγω των καιρικών φαινομένων Στο πρώτο, το οποίο σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι στον κόμβο του Δημαρχείου, σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ Ι.Χ. αυτοκινήτου και δικύκλου, με τον οδηγό του Ι.Χ., όμως και παρά τον τραυματισμό της οδηγού του δικύκλου, να σπεύδει να εξαφανιστεί. Η 34χρονη αναβάτης, η οποία τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου για την παροχή των πρώτων βοηθειών, συγκράτησε τα στοιχεία της πινακίδας του Ι.Χ., με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα την σύλληψη του κατόχου του.

Τα άλλα δύο ατυχήματα συνέβησαν απογευματινές ώρες και τα δύο στις στροφές προς Σέσκλο, καταφανώς λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου από τη βροχή.

Στο πρώτο, Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ένας άνδρας, η σύζυγός του και το μικρό τους παιδάκι, ξέφυγε της πορείας του, με αποτέλεσμα την πρόσκρουσή του στην μπαριέρα και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού και του μικρού παιδιού, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Βόλου προληπτικά.

Στο δεύτερο και μάλιστα στο ίδιο περίπου σημείο, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα την πρόσκρουση στο "θώρακα" και τον τραυματισμό του οδηγού, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ