2016-09-07 13:15:46
Φωτογραφία για Δυο οι επιβεβαιωμένοι νεκροί στην Καλαμάτα απο τη φονική κακοκαιρία
Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Καλαμάτα από το σφοδρότατο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει εδώ και ώρες σχεδόν όλη την Ελλάδα Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής οι νεκροί από την κακοκαιρία είναι δυο γυναίκες. Πρόκειται για μια 63χρονη στην περιοχή Πήδημα της Καλαμάτας και μια 80χρονη που έμενε μέσα στην πόλη. Και οι δυο άτυχες γυναίκες ανασύρθηκαν νεκρές από τα πλημμυρισμένα υπόγεια.

Νωρίτερα, ο δήμαρχος Καλαμάτας μιλώντας στο newsit.gr έκανε λόγο για τρεις νεκρούς, εκ των οποίων οι δυο άνδρες, ο ένας από τη Θουρία και ο δεύτερος από περιοχή δυτικά της Καλαμάτας. Ωστόσο, για την ώρα, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία επιβεβαιώνουν μόνο τους θανάτους δυο γυναικών, της 63χρονης στην περιοχή Πήδημα και μιας 80χρονης σε διαμέρισμα μέσα στην πόλη. Ο ένας από τους δυο άνδρες, ένας 90χρονος σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του αλλά ο θάνατός του δεν αποκλείεται να οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ενώ το σπίτι του δεν είχε πλημμυρίσει.


Ήταν 04:00 τα ξημερώματα όταν ξέσπασε η βροχή στην πόλη και σε μια ώρα έπεσαν 140 χιλιοστά νερού και το νερό έφτασε τα δυο μέτρα! «Σήκωσε αυτοκίνητα» είπε ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας στο newsit.gr, ενώ δεκάδες είναι τα ζώα που πνίγηκαν! Σύμφωνα με τον δήμαρχο, η βροχή παρέσυρε τα υλικά από τα έργα που γίνονται στην περιφερειακή οδό και εξαιτίας των δρόμων που έχουν κλείσει, είναι αδύνατο τα οχήματα της Πυροσβεστικής να φτάσουν σε σημεία όπου υπάρχουν προβλήματα!

Στη Νέα Μηχανιώνα, η Πυροσβεστική ενημερώθηκε από τον σύζυγο μιας γυναίκας πως εκείνη δεν απαντά στις κλήσεις του. Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο αλλά όχι εκείνη. Και στη Θεσσαλονίκη τα προβλήματα που προκάλεσε η θεομηνία είναι μεγάλα και οι καταστροφές ανυπολόγιστες. (Διαβάστε περισσότερα εδώ). Μόνο στη Θεσσαλονίκη, η Πυροσβεστική έχει δεχτεί 500 κλήσεις για απάντληση υδάτων!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μπαράζ τροχαίων στο Βόλο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μπαράζ τροχαίων στο Βόλο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ