2016-09-07 15:22:59
Φωτογραφία για Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν μπερδευτεί στα ψέμματά τους και έχουν εγκλωβιστεί σε μια δική τους πραγματικότητα...
Περιμένουμε από τον πρωθυπουργό να έρθει πάλι στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και να μιλήσει με πομφόλυγες και πομπώδεις λόγους για την ανάπτυξη που... έρχεται, για την ανάπτυξη που... στρίβει από την γωνία! Ένα νέο "πρόγραμμα Θεσσαλονίκης" που, όπως και το πρώτο, θα περιέχει μόνο ψεύδη...

Δυστυχώς, στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν εγκλωβιστεί σε μια δική τους πραγματικότητα και έχουν μπερδευτεί με τα ψέμματά τους. Δεν βλέπουν ότι καθημερινά καταστρέφουν τον κοινωνικό ιστό, δεν βλέπουν τους δείκτες μαμούθ της ανεργίας, δεν βλέπουν ότι καταδίκασαν την χώρα στην ύφεση!", τόνισε στην εκπομπή "Πρώτη Γραμμή" του ΣΚΑΪ ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας.

"Σχεδόν δύο χρόνια διακυβέρνησης και ακόμη ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει τον βηματισμό του. 2,8 δισεκατομμύρια περιμένουν να εκταμιευθούν και το κυβερνόν κόμμα φαντασιωνόταν συζητήσεις για το χρέος. Τελικά, οι εταίροι τους γύρισαν πίσω τον λογαριασμό γιατί δεν έχουν εκπληρώσει ούτε τα προαπαιτούμενα!


Αυτούς τους 20 μήνες παταγώδους αποτυχίας του ΣΥΡΙΖΑ, όμως, δεν θα τους χρεωθεί ως γενική ανικανότητα η χώρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ φέρει την ευθύνη. Ο ΣΥΡΙΖΑ τα θαλάσσωσε και μας ξαναβούλιαξε στην ύφεση. Και η Πορτογαλία, η Κύπρος, η Ιρλανδία μπήκαν σε μνημόνιο αλλά βγήκαν. Όπως και εμείς προχωρούσαμε σταδιακά σε ένα πρόγραμμα που έφερνε αποτελέσματα, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να εκβιάσει εκλογές", ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και συνέχισε:

"Πάντως στην κυβέρνηση φαίνεται ότι δεν έχουν βάλει μυαλό. Συνεχίζουν την παροχολογία, την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δεν τους πιστεύει, που βλέπει στον πρόσωπό τους την αποτυχία και τον μαρασμό του τόπου. Τώρα τάζουν τα 246 εκατομμύρια των τηλεοπτικών αδειών, χωρίς να ξέρουμε το βάθος χρόνου που θα τα εισπράξουν. Είναι κάτι ανάλογο με τα 2 δις που υποσχέθηκαν για την κοινωνική πολιτική στο "πρόγραμμα Θεσσαλονίκης" και τελικά έδωσαν μόλις 108 εκατομμύρια!", κατέληξε ο Κ.Γκιουλέκας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ