2016-09-07 17:04:09
Φωτογραφία για ΦΟΒΕΡΗ 6χρονη προσπαθεί να αφοπλίσει ληστή με τσεκούρι [video]
Η Σάρα ορμά σε έναν από τους επιτιθέμενους που στέκεται με ένα τσεκούρι πάνω από έναν εργαζόμενο, και προσπαθεί να το πάρει για να τον σταματήσει

Ηρωίδα έχει γίνει μία 6χρονη από το Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, όταν προσπάθησε να σταματήσει έναν εισβολέα με τσεκούρι που επιχείρησε να επιτεθεί σε έναν εργαζόμενο στο κατάστημα της οικογένειάς της.

Την Σάρα Πάτελ κατέγραψε η κάμερα κλειστού κυκλώματος που προσπαθεί να υπερασπιστεί το μέλος του προσωπικού, όταν μία ομάδα έξι οπλισμένων ανδρών εισέβαλαν στο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών της οικογένειας στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, τη Δευτέρα.

Το βίντεο δείχνει τους μασκοφόρους να κλωτσούν, να χτυπούν και να απειλούν τους εργαζόμενους με ένα τσεκούρι και ένα λοστό.

Στο βίντεο, η Σάρα ορμά σε έναν από τους επιτιθέμενους που στέκεται με ένα τσεκούρι πάνω από έναν εργαζόμενο, και προσπαθεί να το πάρει για να τον σταματήσει.


Η Πάτελ δήλωσε στην «New Zealand Herald» πως «προσπάθησε να σώσει» τον υπάλληλο και πως «δεν φοβήθηκε τον κακό άνθρωπο.

Όταν η Πάτελ είδετο τσεκούρι του εισβολέα, έφυγε. Αργότερα βοήθησε τον παππού της να βγει από το δωμάτιο, μακριά από τον κίνδυνο.

Ο πατέρας της, Σουχάι Πάτελ, δήλωσε στο TVNZ πως είναι υπερήφανος για την κόρη του και πως παρόλο που είχε συγκλονιστεί από το περιστατικό, τώρα είναι μια χαρά. «Χθες το βράδυ ήταν πολύ αναστατωμένη. Ήταν σε κατάσταση σοκ. Προσπαθήσαμε να της πούμε πως είναι το πιο γενναίο κορίτσι, και άλλα τέτοια διάφορα» δήλωσε.

Από τους ενόπλους συνελήφθησαν αργότερα 5 16χρονα αγόρια ενώ ένας έκτος ύποπτος αναζητείται.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ