2016-09-08 08:53:21
Φωτογραφία για Δεν έχει το θεό του! Έκλεψε τράπεζα για να... γλιτώσει από τη γυναίκα του
Τι κάνει ο άνθρωπος για να γλιτώσει την.... κρεβατομουρμούρα! Μέχρι και ληστεία τράπεζας! Απίστευτο είπατε; Κι όμως, συνέβη στο Κάνσας των ΗΠΑ! Ένας 70χρονος Αμερικανός από το Κάνσας λοιπόν, αποφάσισε να ληστέψει μια τράπεζα ώστε να συλληφθεί και να φυλακιστεί γιατί, όπως είπε στους αστυνομικούς, προτιμούσε τη φυλακή από το να ζει με τη... γυναίκα του!

«Προτιμώ να είμαι στη φυλακή, παρά στο σπίτι», είπε ο Λόρενς Ριπλ στη σύζυγο του Ρεμέδιος, έπειτα από έναν καυγά που είχαν την Παρασκευή. Λίγη ώρα αργότερα μπήκε σε ένα υποκατάστημα τράπεζας στο Κάνσας Σίτι, όπου έδωσε σε ένα από τα ταμεία ένα σημείωμα στο οποίο ανέφερε πως οπλοφορούσε κι απαιτούσε να του δώσουν χρήματα.

Αφού του δόθηκαν περίπου 3.000 δολάρια σε μετρητά, ο ληστής δεν έκανε καμιά προσπάθεια να διαφύγει – αντιθέτως, έμεινε μέσα στην τράπεζα, περιμένοντας να έρθουν αστυνομικοί να τον συλλάβουν. Εξήγησε στα όργανα της τάξης ότι δεν άντεχε πλέον τη συμβίωση με τη γυναίκα του.

Τα κλοπιμαία επεστράφησαν στην τράπεζα και ο Ριπλ, όπως επιθυμούσε, φυλακίστηκε.

Το περίεργο είναι πως λίγες μέρες πριν το... ξέσπασμα και τη ληστεία, ο 70χρονος είχε ανεβάσει φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Facebook μαζί με τη γυναίκα του και μάλιστα την είχα κάνει και φωτογραφία προφίλ...
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ