2016-09-08 09:17:35
Φωτογραφία για Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Σε... πυρετό εργασίας λίγο πριν την πρεμιέρα!  [photos]
Η παρέα που θα μας κάνει σε λίγες μέρες συντροφιά από τη συχνότητα του Epsilon είναι πανέτοιμη για νέες συγκινήσεις τρέλες και επιτυχίες! Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης θα μας κάνουν πιο όμορφα τα πρωινά μας. Και μπορεί ο τίτλος της εκπομπής να μην είναι ακόμα ανακοινώσιμος αλλά η Κατερίνα, ο Κρατερός και η ανανεωμένη παρέα τους βρίσκονται σε... οργασμό εργασίας.

Το κανάλι πίστεψε στο δίδυμο του πρωινού του Σαββατοκύριακου το εμπιστεύτηκε και όπως όλα δείχνουν η επιτυχία θα συνεχιστεί και αυτή τη σεζόν και στο καθημερινό!

Η Κατερίνα, στεναχωριέται που πρέπει να αποχωριστεί για αρκετές ώρες την ημέρα τον νεογέννητο γιο τους και την Αέλια αλλά οι απαιτήσεις της νέας εκπομπής είναι πολλές! Τόσο εκείνη όσο και ο Κρατερός έχουν βάλει στόχο να πετύχει το νέο τους εγχείρημα! Πάντως η μικρή Αέλια σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει ... ρόλο έκπληξη στο trailer!

Στην πρωινή παρέα εκτός από τον Δημήτρη Μηλιόγλου και τη Νανά Ηλιοπούλου θα προστεθούν άλλα δυο άτομα που θα τα μάθουμε τις επόμενες ημέρες. Tην αρχισυνταξία έχει η Φιλιώ Γιαννακοπούλου

Το trailer της εκπομπής πάντως, βρίσκεται στο μοντάζ και μπορείς να απολαύσεις τις backstage φωτογραφίες

Και μπορεί ο Κρατερός να είναι με ... ενδυμασία κάμπινγκ... αλλά η Κατερίνα είναι κομψότατη μέσα στο eclectic soiree, φόρεμά της, από τη  συλλογή της αγαπημένης της φίλης, Έλενας Χριστοπούλου
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ