2016-09-08 23:08:14
Φωτογραφία για Περιπέτεια για Κρητικό δημοσιογράφο – Έχασε κατά 80% την όρασή του
Δύσκολες στιγμές ζει γνωστός κρητικός δημοσιογράφος ο οποίος νοσηλεύεται στο... Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου έχοντας χάσει το 80% της όρασής του.

Πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο και ιδρυτή της Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης (ΠΑΔΕ), Γιώργο Μοσκοβίτη ο οποίος εδώ και 20 ημέρες νοσηλεύεται στην οφθαλμολογικό κλινική του ΠΑΓΝΗ ενώ με ανάρτησή του στο facebook αφήνει υπονοούμενα για ιατρικά λάθη και λάθος φαρμακευτική αγωγή.

Μάλιστα, ο ανάρτησή του τελειώνει με την έκφραση «Η υπόθεση ΠΑΓΝΗ έχει συνέχεια».

Ο κ. Μοσκοβίτης αναμένεται να μεταφερθεί άμεσα σε ειδικό Οφθαλμολογικό Κέντρο της Αθήνας όπου και θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση κερατοειδούς και στα δύο μάτια!

Δείτε τι γράφει σε ανάρτησή του:

«Ορατότης μηδέν… Από τις 20 Ιουλίου ζω μία μεγάλη περιπέτεια υγείας. Τώρα δεν είναι η στιγμή να αναφερθώ σε ιατρικά λάθη και λάθος φαρμακευτική αγωγή που μου χορηγήθηκαν στην 20ήμερη παραμονή μου στην οφθαλμολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ. Αναμένω να υποβληθώ σύντομα σε μεταμόσχευση κερατοειδούς και στα δύο μάτια σε κεντρικό οφθαλμολογικό κέντρο της Αθήνας. Θέλω να ευχαριστήσω συγγενείς και φίλους που όλο αυτό το διάστημα βρέθηκαν δίπλα μου. Η υπόθεση ΠΑΓΝΗ έχει συνέχεια. Σας ευχαριστώ!!».
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ