2016-09-09 10:33:17
Φωτογραφία για Φώτης Αλεξόπουλος: Eπιστολή προς Σταθάκη - Άμεσα να υπάρξει επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας στους Δήμους Πηνειού και Ανδραβίδας - Κυλλήνης
Κύριε Υπουργέ , Κυρίες/οι

Όπως όλοι παρακολουθήσαμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης η Δυτική Ελλάδα, υπέστη μια πρωτοφανή βιβλική καταστροφή που... οδήγησε στην απόγνωση εκατοντάδες οικογένειες που είδαν τους κόπους μια ζωής να γκρεμίζονται σε λίγα λεπτά .

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες από την περιοχή των Δ.Δ των Δήμων Πηνειού και Ανδραβίδας- Κυλλήνης , παρά πολλές βιομηχανικές μονάδες , Ιδιωτικές Επιχειρήσεις καθώς και αγρό-κτηνοτροφικές μονάδες κατά γενική ομολογία , υπέστησαν καθολική καταστροφή.

Με την παρούσα ΕΚΤΑΚΤΗ επιστολή μου, θα ήθελα να σας επισημάνω το γεγονός ότι θα πρέπει άμεσα να υπάρξει επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας προκειμένου οι πολίτες να σταθούν πάλι στα πόδια τους.

Με κάθε σεβασμό προς το πρόσωπο σας αλλά και στο Υπουργείο , του οποίου την τιμή έχετε να προΐσταται, πιστεύω ότι θα πρέπει άμεσα να δοθεί εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες του Ελληνικού Κράτους , ώστε να καταγραφούν οι υλικές και οικονομικές ζημιές, καθώς και να δοθούν οι τυχόν χρηματικές αποζημιώσεις σε όλους τους πληγέντες, σε εύλογο και σύντομο χρονικό διάστημα.


Επίσης, με κάθε σεβασμό προς το πρόσωπο σας, προτείνω:

Α) Να δοθεί χρονικό διάστημα εξαίρεσης της καταβολής των δόσεων του ΕΝΦΙΑ από τους Δημότες των Δήμων Πηνειού και Ανδραβίδας –Κυλλήνης για το Έτος 2016.

Β) Να δοθεί χρονικό διάστημα χάριτος στα χρέη προς τα δημόσια Ταμεία από τους Πληγέντες Πολίτες και Επιχειρηματίες των Δήμων Πηνειού & Ανδραβίδας –Κυλλήνης . .

Γ) Να παγώσουν οι Δόσεις των δανείων στα Τραπεζικά ιδρύματα καθώς και οι Τυχόν κατασχέσεις ακίνητης και κινητής περιουσίας οφειλετών από το διάστημα 10/9 /2016 έως και 15/3/2017 για τους Δημότες των Δήμων Πηνειού και Ανδραβίδας –Κυλλήνης.

Παραμένω στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση

Με Εκτίμηση

Φώτης Ν. Αλεξόπουλος

Μέλος Εθνικού Συμβουλίου Καταναλωτή και Αγοράς

Πρ. Αναπληρωτής Βουλευτής Νομού Ηλείας

Γραμματέας για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΙΝΚΑ / Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ