2016-09-09 21:49:30
Φωτογραφία για Η στιγμή που ένας άντρας προσφέρει βοήθεια σε μία άγνωστη έγκυο
Μία φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο facebook αποδεικνύει ότι υπάρχει ακόμη ανθρωπιά Ένας άγνωστος νεαρός, κατά τη διάρκεια πτήσης, προσφέρει βοήθεια σε μία -άγνωστη- έγκυο γυναίκα που ταξίδευε με το παιδί της.

Η φωτογραφία αυτή είναι η απόδειξη ότι δεν έχει χαθεί η ανθρωπιά από τον κόσμο. Ένας άντας με να παιδί στα χέρια του, προσπαθεί να το ηρεμήσει, και περπατάει πάνω-κάτω στο διάδρομο. Κι όμως, το παιδί δεν είναι δικό του! Μία άγνωστή του γυναίκα, έγκυος στο δεύτερο παιδί της, ταξίδευε στο ίδιο αεροπλάνο με το παιδί της, και προσφέρθηκε να την βοηθήσει.

Οι αναταράξεις κατά τη διάρκεια της πτήσης αναστάτωσαν το μικρό παιδί, και ο κύριος που βλέπετε στη φωτογραφία προσπάθησε να "αντικαταστήσει" για λίγο τον πατέρα του παιδιού, προσφέροντάς του μία αγκαλιά και πολλή στοργή. Άλλη επιβάτης της ίδιας πτήσης κατέγραψε με το κινητό της τηλέφωνο τη στιγμή που ο άντρας κινείται στο διάδρομο, κρατώντας το παιδί στην αγκαλιά του.

Όπως αναφέρει η γυναίκα που πόσταρε την φωτογραφία στο facebook, ο κύριος αυτός είπε στην έγκυο ότι θέλει να βοηθήσει, καθώς είναι και ο ίδιος πατέρας ενός παιδιού, και στάθηκε στο πλευρό της καθ'όλη τη διάρκεια της πτήσης.

Όπως σημειώνει η γυναίκα αυτή, η κίνηση αυτή το άντρα δεν είναι τόσο σημαντική έπειδή εκείνος είναι λευκός, και το παιδί έγχρωμο, αλλά περισσότερο γιατί είναι μία τρανή απόδειξη ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ