2016-09-09 21:40:12
Φωτογραφία για Δίκαιος μισθός στην κρίση; Γίνεται;
Μια ακόμη έρευνα που διενεργήθηκε από το intrajobs.com στο διάστημα Ιουλίου - Αυγούστου 2016 έφτασε στο τέλος της Η συμμετοχή σε αυτήν την έρευνα που αφορούσε τον «Δίκαιο Μισθό» στην Ελλάδα της κρίσης που ζούμε, ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για αυτό όλους εσάς που εκφράσατε την γνώμη σας και μας δίνετε την ευκαιρία να αποτυπώσουμε την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις επιχειρήσεις σχετικά με τους μισθούς και για το τι πιστεύουν και πώς αισθάνονται οι εργαζόμενοι για τη δίκαιη ή μη αμοιβή τους.

Τα αποτελέσματα αναμενόμενα. Οι εργαζόμενοι στη μεγάλη τους πλειοψηφία (65,55%) δεν πιστεύουν ότι ο μισθός τους είναι δίκαιος και μόνο ένα αρκετά μικρό ποσοστό (13,78%) πιστεύουν ότι στην επιχείρηση που εργάζονται επικρατεί δικαιοσύνη στους μισθούς.

Πάνω από τους μισούς που συμμετείχαν στην έρευνα (57,41%) πιστεύουν ότι ο μισθός θα έπρεπε να συνδέεται με την παραγωγικότητά των εργαζομένων.

Οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες πιστεύουν ότι ο μισθός πρέπει να συνδέεται με την συνολική απόδοση της επιχείρησης (72,44%). 

Τέλος, ένα επίσης μεγάλο ποσοστό πιστεύει ότι τελικά στα χρόνια της κρίσης υπάρχει η δυνατότητα να υπάρχουν δίκαιοι μισθοί (74,63%).
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ