2016-09-10 10:45:26
Φωτογραφία για Πράσινο “φως” για διορισμούς στο ΕΚΑΒ
Ιοκάστη Αλειφεροπούλου - Virus.com

Με νέους διασώστες ενισχύεται το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), το αμέσως επόμενο διάστημα.

Η Αριστοτέλους ανακοίνωσε πως ολοκληρώθηκε η διαδικασία οικονομικής έγκρισης για τον άμεσο διορισμό 14 επικουρικών γιατρών και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση μέχρι και την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016, προκειμένου να καταχωρηθούν στον τηρούμενο ηλεκτρονικό κατάλογο της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Υγείας.

Βρείτε τα πρότυπα των εντύπων εγγραφής για το ΕΚΑΒ εδώ.

Νέο “αίμα” στο ΕΚΑΒ φέρνει και το Πρόγραμμα που υλοποιείται στο πλαίσιο της Έκτακτης Χρηματοδότησης του ISF για τις επείγουσες ανάγκες υγειονομικής διαχείρισης που δημιουργεί η προσφυγική κρίση. Προσφάτως έληξε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων από το ΚΕΕΛΠΝΟ και αναμένεται ο διορισμός 40 διασωστών (ΔΕ) σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λάρισα, Καβάλα, Δράμα, Πέλλα και Ημαθία, οι οποίοι θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για διάστημα 8 μηνών.

Την ίδια ώρα, άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τους 50 διασώστες που ήδη υπηρετούν στο ΕΚΑΒ μέσω του ιδίου προγράμματος και οι συμβάσεις τους λήγουν στις 19 του μήνα. Ερώτηση για το θέμα κατέθεσε στον Αν. Ξανθό η Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ (εδώ), ζητώντας είτε την υπογραφή νέας σύμβασης με τους εργαζόμενους είτε την επαναπρόσληψή τους με σύμβαση αορίστου χρόνου.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ