2016-09-11 00:44:41
Φωτογραφία για H... ΠΑΟΚτσού αντισυνταγματάρχης που «κέρδισε» τον Ιβάν Σαββίδη (BINTEO)
Στη σκηνή του Γ΄ Σώματος Στρατού, βρέθηκε σήμερα ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, όπου τον υποδέχθηκε ο διοικητής του Γ' Σώματος Στρατού, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής και είχε μαζί του ένα σύντομο διάλογο.

Μάλιστα κατά την παρουσία του, τα βλέμματα έκλεψε μία γυναίκα αντισυνταγματάρχης (Αρετή Αρετοπούλου), η οποία στην αναφορά της «φώναξε» ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο έφερε το χαμόγελο και την ικανοποίηση του Σαββίδη.

Δείτε το βίντεο:

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε εκφράσει από τις προηγούμενες μέρες την επιθυμία του να βρεθεί στους χώρους της Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης και η αλήθεια είναι ότι μία από τις επιδιώξεις του θα ήταν να έχει τετ-α-τετ με τον Αλέξη Τσίπρα. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, όμως, παρότι την ώρα που ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το περίπτερο της Ρωσίας (τιμώμενη χώρα φέτος) ήταν εκεί και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας πήγε απευθείας στο βήμα για την σύντομη ομιλία του παρέα με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της Ρωσίας, Αρκάντι Ντβόρκοβιτς και δεν σταμάτησε για χειραψία στο σημείο που βρισκόταν ο Ιβάν Σαββίδης, παρέα με τους στενούς συνεργάτες του, Γιώργο Γκουροβανίδη και Κωστα Φωτιάδη.


 

Ο Σαββίδης αποχώρησε υπογράφοντας το βιβλίο επισκεπτών και στη συνέχεια έφυγε από τη ΔΕΘ για να πάει στην οδό Βασιλίσσης Όλγας 20 που ήταν προγραμματισμένο να γίνουν τα αποκαλυπτήρια αγάλματος της Βασίλισσας Όλγας που χρηματοδότησε το δικό του φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Πηγή: metrosport.gr

ΠΗΓΗ: https://www.sportdog.gr/sports/podosfairo/article/355587/h-paoktsoy-antisyntagmatarxis-poy-kerdise-ton-iban-sabbidi-binteo
kranos
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ