2016-09-11 04:38:10
Φωτογραφία για Γρεβενά: Ζημιές σε σπίτια προκάλεσε κεραυνός που «χτύπησε» κολόνα του ΟΤΕ [photos]
Κάτοικοι του Καρπερού Γρεβενών μετρούν τις υλικές ζημιές που υπέστησαν μετά από κεραυνό που χτύπησε περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής το χωριό τους. Ο κεραυνός έπεσε πάνω σε κολώνα του ΟΤΕ που βρίσκεται μέσα σε αυλή οικίας -εντός του χωριού- με αποτέλεσμα να προκληθούν μεγάλες βλάβες...

στην εγκατάσταση των γραμμών ΟΤΕ, όχι μόνο του συγκεκριμένου σπιτιού, αλλά και γειτονικών. Μάλιστα από την ένταση του κεραυνού προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε ένα μικρό τμήμα της στέγης της οικίας, ενώ έσπασε μέχρι και το πίσω τζάμι αγροτικού οχήματος που ήταν σταθμευμένο εκεί κοντά.

Αδιαφορία επί σειρά ετών στις εκκλήσεις για απομάκρυνση της κολώνας

Η συγκεκριμένη κολώνα τοποθετήθηκε από τον ΟΤΕ στο συγκεκριμένο σημείο πριν αρκετά χρόνια. Όταν ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου οριοθέτησε το οικόπεδό του προκειμένου να ανεγείρει την παρούσα μονοκατοικία και διαπίστωσε ότι η κολώνα είναι εντός του οικοπέδου του, ζήτησε από τον ΟΤΕ να την μεταφέρει αλλού. Το αίτημά του ουδέποτε εισακούσθηκε, όπως μαρτυρά στην ιστοσελίδα μας, η κολώνα συνέχιζε να παραμένει εκεί, παρά τις κατά καιρούς εκκλήσεις του για απομάκρυνσή της.


Όπως μπορεί να διαπιστώσει κάποιος παρατηρώντας τις παρακάτω εικόνες, οι κάτοικοι της συγκεκριμένης οικίας στάθηκαν τυχεροί μες στην ατυχία τους αφού τα καλώδια της κολώνας που έσπασαν από τον κεραυνό, έπεσαν πολύ κοντά στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού, ενώ γλίτωσαν τον κίνδυνο ενδεχόμενης φωτιάς.

Άναυδοι οι ένοικοι του σπιτιού αλλά και γείτονες, όπως προαναφέραμε, διαπίστωσαν ότι «τινάχθηκαν» πρίζες που συνδέονταν με τις γραμμές του ΟΤΕ στους εσωτερικούς χώρους των σπιτιών τους προκαλώντας μεταξύ άλλων φθορές στους τοίχους, και καταστράφηκαν αρκετές συσκευές (π.χ. μόντεμ, τηλέφωνα) που συνδέονταν στις ίδιες γραμμές.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ