2016-09-12 19:25:51
Φωτογραφία για Καρέ καρέ η ληστεία σε βάρος 24χρονης έξω από το σπίτι της
Τη συγκλονιστική στιγμή της ληστείας σε βάρος μιας νεαρής κοπέλας κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε περιοχή της Αγγλίας Η 24χρονη Tia Said δέχτηκε επίθεση έξω από το σπίτι της, στις 6 Σεπτεμβρίου, όταν ένας νεαρός με κουκούλα την τράβηξε στο έδαφος βίαια και της άρπαξε την τσάντα. Η νεαρή που εργάζεται σε κατάστημα κοσμημάτων δηλώνει πως φοβάται ακόμη και να μείνει μέσα στο σπίτι της μετά το συμβάν.

Στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας, η νεαρή κοπέλα φαίνεται να έχει καταλάβει τι συμβαίνει εγκαίρως και προσπαθεί να ανοίξει βιαστικά την πόρτα του σπιτιού της. Ο νεαρός άνδρας όμως που φοράει ένα λευκό φούτερ με κουκούλα προλαβαίνει καθώς πηγαίνει από πίσω της, την αρπάζει και την πετάει με βία στο έδαφος ώστε της βγάζει και μια τούφα από τα μαλλιά.

Η γυναίκα που προσπαθεί αρχικά να προβάλλει αντίσταση, μόλις πέφτει στο έδαφος τον αφήνει να της πάρει την τσάντα αποφεύγοντας τα χειρότερα. Μόλις την πιάνει στα χέρια του, εξαφανίζεται αστραπιαία.


«Επέστρεφα στο σπίτι από τη δουλειά μου και πήρα από το λεωφορείο ενώ παρατήρησα έναν άνθρωπο να περπατάει πίσω μου για περίπου πέντε λεπτά. Γύρισα κάποια στιγμή όταν είχα φτάσει στο δρόμο μου και άκουσα βήματα στο χαλίκι. Καθώς ξεκλείδωνα την πόρτα, ο άνδρας είχε φτάσει πίσω μου και με είχε αρπάξει» αναφέρει η κοπέλα μιλώντας στη Daily Mail.

Ο ληστής κατάφερε να της κλέψει το κινητό, περίπου 100 δολάρια και τα κλειδιά από το κατάστημα που εργαζόταν. Η ίδια είναι τρομοκρατημένη από την επίθεση και δημοσίευσε το βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα με σκοπό να ζητήσει τη βοήθεια όσων μπορεί να αναγνώρισαν κάποιο χαρακτηριστικό του άνδρα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ