2012-05-17 10:03:42
Φωτογραφία για Τι σημαίνουν οι επιθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ...???
του Κώστα Παναγιωτάκη

Μετά την πανωλεθρία στις πρόσφατες εκλογές τα κόμματα του Μνημονίου προσπαθούν (ανεπιτυχώς) να ανακάμψουν μέσω της στοχοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ.        Από τη μια ισχυρίζονται ότι ο ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται να κυβερνήσει και από την άλλη  ότι οι πολιτικές του θα βγάλουν την Ελλάδα από το ευρώ και θα φέρουν το χάος και την καταστροφή.

Αυτές οι κατηγορίες είναι αντιφατικές και αντικατοπτρίζουν την ένδεια του πολιτικού λόγου των κομμάτων του Μνημονίου. Πράγματι, αν όντως ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται να κυβερνήσει, δεν υπάρχει κίνδυνος να εφαρμόσει το καταστρεπτικό υποτίθεται πρόγραμμά του. Και εάν τα κόμματα του Μνημονίου όντως πιστεύουν ότι οι πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσουν την Ελλάδα εκτός Ευρώπης, είναι προφανώς υποκρισία και ασυναρτησία να λένε ότι είναι διατεθειμένα να αφήσουν μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμόσει το πρόγραμμα της αρκεί αυτό

το πρόγραμμα να μην οδηγήσει στην έξοδο από το ευρώ.

Έχοντας προ πολλού πάρει διαζύγιο από τη λογική, οι μνημονιακές δυνάμεις και οι αρχηγοί τους μάχονται για την πολιτική του επιβίωση επενδύοντας στον φόβο. Το κακό γι' αυτούς, όμως είναι ότι, όπως οι τελευταίες μέρες έχουν δείξει, η τακτική αυτή όχι μόνο δεν πείθει αλλά ενισχύει ακόμα περισσότερο τη δικαιολογημένη περιφρόνηση με την οποία αντιμετωπίζονται από τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων εργαζομένων και πολιτών.

Πηγή / Η ΑΥΓΗ 
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ