2016-09-15 15:09:57
Φωτογραφία για Οι Νιρβάνα απαντούν για την θεωρία συνωμοσίας για τον Kurt Cobain
Λίγες ημέρες μετά την αναζωπύρωση της φήμης ότι ο Kurt Cobain είναι ζωντανός οι Νιρβάνα τοποθετήθηκαν για την θεωρία συνωμοσίας, που θέλει τον frontman και κιθαρίστα του θρυλικού συγκροτήματος ζωντανό, με ένα ποστ στο Facebook.

H θεωρία θέλει τον Cobain να είναι ζωντανός και υποδύεται τον ίδιο του τον εαυτό σε διάφορε εμφανίσεις.

Εξ αρχής η συγκεκριμένη θεωρία παρουσιάζει κενά, μιας και δεν εξηγείται ο λόγος που ο τραγουδιστής επέλεξε να εγκαταλείψει τον λαμπερό χώρο της μουσικής και την πολλά υποσχόμενη καριέρα του, για να υποδυθεί τον εαυτό του.

Η θεωρία "αναστήθηκε" μετά την εμφάνιση ενός σωσία του, του Ramiro Saavedra στην περουβιανή τηλεόραση, με αποτέλεσμα το βίντεο να κάνει τον γύρω του κόσμου και οι υποστηρικτές της θεωρίας να βρίσκουν έδαφος για να επανέλθουν με τους ισχυρισμούς τους.

Κάπως έτσι το συγκρότημα θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες γράφοντας, με μεγάλη δόση ειρωνείας, στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook ότι: "Είναι αλήθεια, ο Kurt είναι ζωντανός. Ήθελε χρόνο να μάθει να παίζει κιθάρα με το δεξί του χέρι. Το να βρεις δεξιόχειρα κιθαρίστα δεν είναι εύκολο. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε πίσω και τον συγχωρούμε για όλη τη στεναχώρια που προκάλεσε."

Πολλοί από τους θαυμαστές τους αποκάλεσαν το ποστ προκλητικό, ωστόσο η αντίδραση των μελών του συγκροτήματος είναι απόλυτα δικαιολογημένη, καθώς έχουν επανειλημμένα διαψεύσει την θεωρία συνωμοσίας.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ